24 / 04 / 2024

Beylikdüzü Crown Tower 'da 49 bin TL 'ye! 18 ay sonra teslim!

Beylikdüzü Crown Tower 'da 49 bin TL 'ye! 18 ay sonra teslim!

Babacanyapı, Beylikdüzü"nün en merkezi yerinde inşaa ettiği Crown Tower projesinde 5 ayı geride baktı. Firma planlamasına göre 6 ay sonra kaba inşaatı bitip ince inşaatına devam edilecek ve en geç 18 aya kadar teslim edilmesi planlanıyor



 Babacanyapı, Beylikdüzü"nün en merkezi yerinde inşaa ettiği Crown Tower projesinde 5 ayı geride baktı. Zemin katlarının tamamlandığı projede, firma planlamasına göre 6 ay sonra kaba inşaatı bitip ince inşaatına devam edilecek ve en geç 18 aya kadar teslim edilmesi planlanıyor. Babacanyapı, Crown Tower"da ev alacak herkesin yüzünü güldürmeyi planlıyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Babacan œBeylikdüzü"ne yeni konseptler kazandırarak, hacimli daireler ve en uygun ödeme seçeneklerini sunuyoruz. Satış ofisimizi ziyaret eden müşterilerimizin yüzlerini güldürüp, onları ev sahibi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz şeklinde konuşuyor.

Yüzde 10 peşinat imkanı

Crown Tower"da stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. 46 metrekare büyüklüğündeki stüdyo dairelerin fiyatı 49 bin TL"den başlıyor. 81 metrekare olan 1+1 dairelerin fiyatı 89 bin TL ve 143 metrekare büyüklüğündeki 2+1 dairelerin fiyatı da 139 bin TL"den başlıyor. Crown Tower"da % 10 peşinatla ve düşük faiz oranlarıyla, ara ödemesiz, konforlu, ultra lüks bir rezidansta ev sahibi olunabiliyor. Ayrıca, 191 metrekare büyüklüğündeki 3+1 dairelerde de, 5000 TL peşinat ödeyerek, ayda 1990 TL taksitlerle ödeme yapabiliyorsunuz. Crown Tower, Beylikdüzü"nün en merkezi noktasında inşaa ediliyor. Kasım ayında inşaatına başlanacak olan metrobüs hattı, Crown Tower"a 10 dakika yürüme mesafesinde, proje lokasyon olarak E-5 Karayoluna 500 metre, E-6 otobanına ise 1 kilometre mesafede.
Hürriyet


Geri Dön