19 / 03 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim!

Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Daire fiyatları 394 bin TL'den başlangıç gösteren Demir Romance Evleri'nde yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. İşte Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim bilgileri...



Demir İnşaat imzası ile inşa edilen  Demir Romance  Beylikdüzü projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlardan meydana geliyor.


Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 5 peşinat ile konut sahibi olunabilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.


Demir İnşaat Demir Romance Evleri 'nde 28 tane villa, 776 tane daire ve 60 tane ticari birim bulunuyor. Projede dairelerin teslim tarihi Ağustos 2015 olarak belirlendi.


Dans eğitim merkezi ve açık yüzme havuzunun yer aldığı Beylikdüzü Demir Romance 'ın sosyal imkanları arasında yürüyüş yolu, dinlenme ve güneşlenme terasları, Türk hamamı  tenis kortu, diyetisyen hizmeti, bisiklet parkuru, bilardo salonları ve kreş de mevcut.


AVM'lere, okullara ve E-5'e yürüyerek 5 dakika, havalimanına ise 15 dakika mesafede hayata geçirilen Demir Romance Rezidans 'ta daire fiyatları 394 bin lira ile 829 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 


Demir Romance Beylikdüzü Evleri nerede?

Adres: Adnan Kahveci Bulvarı Erdemli Cad. No: 3 Beylikdüzü/İstanbul


Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön