27 / 04 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi!

Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi detayları adresli ve telefon numaralı olarak haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Demir Romance projesinde konut seçenekleri 1 oda 1 salondan 4,5 oda 1 salona kadar değişiyor



İstanbul Beylikdüzü ilçesinde yer alan  Demir Romance  projesi,  Demir İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Beylikdüzü Demir Romance Evleri kapsamında 60 dükkan, 766 adet daire ve 27 adet villa bulunuyor. Projede konutların alanları 69 metrekare ile 283 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Demir İnşaat Beylikdüzü Demir Romance satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salondan oluşuyor. 


Konutlar, villalar ve dükkanlardan meydana gelen Demir İnşaat Beylikdüzü Demir Romance satış fiyatları metrekare birim olarak 2 bin 750 TL'den başlıyor. 


Demir İnşaat Beylikdüzü Demir Romance ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Demir İnşaat Beylikdüzü Demir Romance teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirlendi. 


Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi adres: Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü - İstanbul



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın




Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 853 00 31

Web adresi: www.demirromance.com


projeye sor



Geri Dön