28 / 03 / 2024

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.



Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim numarası 444 41 51 olarak belirlendi. Teslimlerin 23 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. 


İlk etabı Mercan Konakları'nda 300 adet konutun satışa sunulacağı Deniz İstanbul Evleri Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Proje  Keleşoğlu İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede yüzde 25 peşin alımlarda, kalan tutar için 60 aya varan vade yapılıyor. 


Toplamda 4 bin 500 adet konuttan meydana gelen Deniz İstanbul Evleri Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Keleşoğlu Deniz İstanbul'da açık ve kapalı yüzme havuzları, kumsal, kafe-restoran, su sporları merkezi, mağaza gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Deniz İstanbul Beylikdüzü Mercan Konutları fiyatları 520 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişiyor. Projenin lansman toplantısı yarın gerçekleşecek. 


Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim

Telefon : 444 41 51

Web: www.kelesogluholding.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön