26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Fly Garden Residence teslim tarihi!

Beylikdüzü Fly Garden Residence teslim tarihi!

Firma: Uçarlar Yapı

Proje: Fly Garden Residence

Beylikdüzü Fly Garden Residence teslim tarihi 2015 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Toplam 324 dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.



Fly Garden Residence'de banka kredisiyle ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. 


Beylikdüzü  Fly Garden Residence  teslim tarihi Ağustos 2015 olarak belirlendi.  Uçarlar Yapı  imzası taşıyan proje 9 bin 775 metrekarelik inşaat alanına sahip.


Fly Garden Residence Beylidüzü'nde 1 oda 1 salon daire fiyatları 170 bin TL, 3 oda 1 salon daire fiyatları 340 bin TL olarak belirlendi. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. 


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yükselen Fly Garden Rezidans'ra buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, spor alanları, sauna, fitness merkezi gibi ortak kullanım alanları mevcut.


Fly Garden Residence lokasyon olarak metrobüs ve E5'e 5 dakika, TEM'e 10 dakika, Migros, Marmara Forum, Torium, Beylicium, Perla Vista AVM'ye 5 dakika, şehir merkezi ve havaalanına 20 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Beylikdüzü Fly Garden Residence nerede?

Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Bulv.Bey City Residence A Blok No: 3 Kat: 7/49 Beylikdüzü/İstanbul


Fly Garden Residence satış ofisi 

Telefon: 0212 872 29 60

Web Adresi: www.flygarden.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön