24 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kale Kent Evleri nerede?

Beylikdüzü Kale Kent Evleri nerede?

Firma: Gül İnşaat-Liv Yapı

Proje: Kalekent

Kale Kent Beylikdüzü'nde daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Satışları devam eden proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Kale Kent Evleri nerede?



"Beylikdüzü Kale Kent Evleri nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerine değinelim. Toplam 1.471 adet dairenin yer aldığı projede Babalar Günü'ne özel yüzde 10 + yüzde 12 indirim uygulanıyor.


Kale Kent Konutları'nın 1. etap teslimlerinin bu yıl aralık ayında, 2. etap teslimlerinin ise 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile hayata geçiriliyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Kale Kent Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 


Beylikdüzü Kale Kent'te dairelerin alanları minimum 59 metrekareden meydana geliyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL'den başlıyor. 


Kale Kent Beylikdüzü Evleri sosyal yaşam alanları içerisinde; Türk hamamı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzları, yapay adalar, su basamakları, sauna ,seyir terasları, su oyunları, tenis kortuna yer veriliyor. 


Beylikdüzü Kale Kent Evleri nerede?

Adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul


Beylikdüzü Kale Kent satış ofisi 

Telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön