25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kale Kent Rezidans teslim tarihi!

Beylikdüzü Kale Kent Rezidans teslim tarihi!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile yükselen Kale Kent Evleri'nde yüzde 10 + yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Projede ilk etap teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Beylikdüzü Kale Kent Rezidans teslim tarihi...



İstanbul'un Avrupa Yakası Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen Kale Kent Rezidans'ta 1.471 adet daire yer alıyor. Proje 100 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Kale Kent Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Proje 1 oda 1 salon , 2 oda 1 salon , 3 oda 1 salon  ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutlardan oluşuyor.


Beylikdüzü Kale Kent Rezidans teslim tarihi 1. etapta 2015 yılı Aralık ayında, 2. etapta 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile yükseliyor.


Liv Yapı Kale Kent Konutları su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, su basamakları, fitness center, sauna, seyir terasları, Türk hamamı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi sosyal alanlara sahip.


Kale Kent Evleri fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 TL'den başlıyor. Alanları minium 59 metrekare olarak tasarlanan dairelerden meydana gelen projede Babalar Günü kampanyası kapsamında yüzde 10 indirim + yüzde 12 indirim uygulanıyor. 


Kale Kent Beylikdüzü adres: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul


Beylikdüzü Kale Kent Rezidans satış ofisi 

Telefon: 444 38 07   

Web: www.kalekent.com.tr/

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön