19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kale Kent teslim tarihi!

Beylikdüzü Kale Kent teslim tarihi!

Firma: Gül İnşaat-Liv Yapı

Proje: Kalekent

Beylikdüzü Kale Kent teslim tarihi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.471 adet konuta yer verilen ve Gül Yapı ile Liv Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen projede banka kredisi kullanılabiliyor...



Liv Yapı Kale Kent Projesi, Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. Banka kredisi kullanılabilen ve banka kredisi ile firma bünyesinde yapılan ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan projede Gül Yapı imzası da bulunuyor.


Beylikdüzü Kale Kent daire fiyatları 123 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 1.471 adet konuta yer verilen projede sosyal alanlara da geniş yer veriliyor.


Kale Kent Evleri'nin ortak alanları arasında;basketbol sahası-voleybol sahası, oyun alanları, dinlenme alanları, sauna, fitness merkezi, tenis kortu, buhar odası, ve yüzme havuzu gibi alanlar bulunuyor.


Kale Kent Beylikdüzü Projesi 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede  konut fiyatları 4 oda 1 salonlarda maksimum 573 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor.


Beylikdüzü Kale Kent teslim tarihi 


Beylikdüzü Kale Kent teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. Proejnin adres, satış ofisi ve iletişim bilgileri şöyle;



Kale Kent Beylikdüzü ulaşım : Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi No: 22 Beylikdüzü / İstanbul


Kale Kent satış ofisi iletişim

Telefon: 4443807

Web adresi: http://livyapi.com/


projeye sor



Geri Dön