29 / 03 / 2024

Beylikdüzü Kalekent ödemeleri!

Beylikdüzü Kalekent ödemeleri!

Firma: Gül İnşaat ve Liv Yapı

Proje: Kale Kent Beylikdüzü

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul 'un Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent ödemeleri kapsamında 48 aya kadar faizsiz taksit imkanı sağlanıyor.



Sosyal alanları arasında projede seyir terasları, Türk hamamı, sauna, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, su basamakları, fitness center bulunuyor.


1. etap daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında yapılması planlanan projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yükselen proje konum bilgisine göre Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.  Proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor.


Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 2. etapta daireler 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Beylikdüzü Kalekent ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinat ya da 48 ay 0 faiz ile taksitlendirme uygulanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön