19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kalekent satılık daire!

Beylikdüzü Kalekent satılık daire!

Firma: Gül İnşaat-Liv Yapı

Proje: Kalekent

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.



1. etap daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında yapılması planlanan proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

 

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 2. etap dairelerin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 

 

Ortak alanları arasında projede seyir terasları, Türk hamamı, sauna, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, su basamakları, fitness center bulunuyor.

 

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor.

 

Beylikdüzü  Kalekent  satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projede ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ya da 48 ay 0 faiz ile taksitlendirme uygulanıyor. 

 

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön