25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kardelen Sitesi'nde tapular teslim edildi!

Beylikdüzü Kardelen Sitesi'nde tapular teslim edildi!

Beylikdüzü’nde yaşanan tapu sorunlarına son veren Beylikdüzü Belediyesi uzun yıllardır tapu sıkıntısı çeken Kardelen Sitesi sakinlerine düzenlenen törenle tapularını teslim etti...



Beylikdüzü’nde uzun yıllardan beri yaşanan tapu sorunlarına son veren Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşın hakkı olana kavuşması için mücadele veriyor. Öncesinde yaklaşık 3 bin Megakentli vatandaşı tapusuyla kavuşturan belediye yönetimi şimdi de Kardelen Sitesi sakinlerine Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde düzenlediği Tapu Şenliği Töreni’nde tapularını teslim etti. Düzenlenen programda tapularına kavuşan Kardelen Sitesi sakinleri tapu sevinci yaşadı.


"SORUNUN ÇÖZÜMÜNDEKİ UZLAŞMACI TAVIR İÇİN HERKESE TEŞEKKÜRLER"

Tapu Şenliği’nde vatandaşlarla seslenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde yaşayan her vatandaşın her sorununa çözüm bulmak için gereken titizliği ve çalışmayı gerçekleştireceklerini belirterek, “Güzel bir günde bir aradayız. Tüm vatandaşlarımıza tapularının hayırlı olmasını diliyorum. Sorunun çözümünde gösterilen uzlaşmacı tavır için herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kat ittifakını alamayan vatandaşların da olduğunu söyleyen İmamoğlu, “İskan masası kurduk. İskanlarınızı vereceğiz. Kat mülkiyetleri sağlanacak. Bu durum için sizler adına çok mutluyum” dedi. İmamoğlu, tapu işlemleri süren diğer Kardelen Sitesi sakinlerine de en yakın zamanda tapularının teslim edileceği sözünü verdi.


Milliyet


Geri Dön