20 / 04 / 2024

Beylikdüzü Makyol Yaşam teslim!

Beylikdüzü Makyol Yaşam teslim!

Firma: Makyol İnşaat

Proje: Makyol Yaşam

6 bloktan meydana gelen Beylikdüzü Makyol Yaşam teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Projede kampanya kapsamında yüzde 40 peşinatla sıfır faizle 30 aya kadar taksitlendirme yapılıyor...



Konutların başlangıç fiyatı 194 bin TL olarak belirlenen Beylikdüzü  Makyol Yaşam  teslim hakkında bilgilere geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede 6 blok yer alıyor. 


İçerisinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Beylikdüzü Makyol Yaşam Evleri'nde kampanya kapsamında yüzde 40 peşinat veriliyor. Kalan tutar 30 aya kadar vadelendiriliyor. 


Beylikdüzü Makyol Yaşam teslim 2016 yılı içerisinde olarak belirlendi. Arsa alanı 23 bin metrekare olarak belirlenen projede konut satışlarına devam ediliyor. Proje, 465 adet daireden oluşuyor. 


Makyol İnşaat Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde;  çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde,  Makyol İnşaat  tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü Makyol Yaşam teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayı olması planlanıyor.


Telefon : 444 30 60

Web : www.makyolyasam.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön