19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Megakent tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü Megakent tapu sorunu çözüldü!

Yaklaşık 15 yıldır tapu alımı ile ilgili sıkıntı yaşayan Megakent bölgesine müjdeli haber Beylikdüzü Belediyesi’nden geldi. Megakent tapuları için Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde Tapu Şenliği düzenlenecek. Peki ne zaman?..



Bürokratik engelleri kaldırmak ve vatandaşın temel hakları hususunda yaşadığı sorunları çözmek adına iş başında olan belediye ekipleri, Megakentlileri tapularına kavuşturuyor. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde 11 Ocak Pazar günü Saat 13:00’da ise Megakent Tapu Şenliği düzenlenecek.


Beylikdüzü Belediyesi, göreve geldiği günden bu yana bürokrasiye hız vererek, ilçenin birikmiş birçok sorununa çözüm buluyor. Beylikdüzü – Megakent bölgesinde yaşayan vatandaşların uzun yıllardan beri alamadıkları tapularına kavuşmaları için işlem başlatan belediye yönetimi, detaylı bir çalışmanın sonucu olarak tapu sıkıntısına neşter vurdu.


Göreve gelmeden önce yıllardır yaşadıkları tapu derdini bitirmek için söz veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Megakentlilere yeni yıl müjdesini de vermiş oldu. İmamoğlu yayımladığı mesajda, “Yürüttüğümüz çalışmalardan nihayet sonuç aldık. Megakent’in tapu sorunu artık kesin olarak çözülmüş, mülkiyet ve tapu haklarınız bütünüyle hukuki güvence altına alınmıştır. Kanunların bize verdiği güç ve yetkileri mağduriyetinizin giderilmesi için kullandığımızdan hiç şüpheniz olmasın” şeklinde düşüncelerini belirtti. 


11 Ocak’ta Megakent tapu şenliği var


Megakentli vatandaşların, tapularını almak için bağlı oldukları kooperatif aracılığıyla Beylikdüzü Belediyesi’ne başvurmaları gerekiyor. Daha önce tapularını alan bölge sakinleri de yenilenen tapularına, herhangi bir ücret ödemeden kavuşabilecekler. Beylikdüzü Belediyesi tapu sorununun çözülmesini kutlamak ve Megakent için başka neler yapılabileceğini vatandaşlarla konuşabilmek amacıyla 11 Ocak Pazar günü Saat 13:00’da Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde “Megakent Tapu Şenliği” etkinliği düzenleyecek.


Beylikdüzü Belediyesi



Geri Dön