25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Nevsa Konakları satışa çıktı!

Beylikdüzü Nevsa Konakları satışa çıktı!

Firma: Nevsa İnşaat

Proje: Nevsa Konakları

Yeni projeler ile değeri her geçen gün katlanarak artan Beylikdüzü'nde özel projelere imza atan Nevsa İnşaat, bölgenin modernleşen yüzünden katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.



İstanbul Beylikdüzü, inşaat şirketlerinin hayata geçirdiği markalı ve lüks konut projeleri ile daha modern ve planlı bir yerleşim yeri görünümüne kavuşuyor. Yeni projeler ile her geçen gün katlanarak artan Beylikdüzü'nde özel projelere imza atan Nevsa İnşaat, bölgenin modernleşen yüzünden katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.



30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve bu zamana kadar yapımını gerçekleştirdiği projeler ile insanların ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Nevsa İnşaat, yeni projesi  Nevsa Konakları  ile Beylikdüzü’nün prestij projelerinden birine daha imza atmış oluyor. Bu zamana kadar yüzbin m2’nin üzerinde toplu konut inşası gerçekleştiren ve her projesinde çıtayı daha yükseğe çıkarmayı başaran  Nevsa İnşaat  projeleri, mimari çizgileri, kalitesi ve mevcut alandan maximum kullanım sağlayan konut planları ile bölgede diğer projelerden farklılığını hemen gösteriyor. Nevsa Konakları projesi ile proje geliştirme ve uygulama konusundaki tecrübesini en iyi şekilde ispat eden Nevsa İnşaat bu proje ile yakalanması güç standartları oluşturmanın gururunu yaşıyor. Beylikdüzü’nde ayrıcalıklı yaşamın adresi haline gelecek olan projeyi şirketin Genel Koordinatörü Gül Çetinel ile konuşuldu. 


Gül Hanım, Nevsa İnşaat sektörde konuşulan işlere imza atıyor. Kurumunuz hakkında neler söylemek istersiniz?


1987 yılından bu yana inşaat sektöründe proje geliştiriyor ve uyguluyoruz.Kurulduğumuz günden bugüne gerçekleştirdiğimiz onlarca projede yüzlerce aileyi ev sahibi yaptık. Türkiye’nin birçok farklı bölgesinde sürdürdüğümüz proje çalışmalarını son birkaç yıldır İstanbul Beylikdüzü’nde sürdürmekteyiz. Nevsa İnşaat olarak mükemmeliyetçi bir anlayışla proje geliştiriyor ve uyguluyoruz. Bu zamana kadar yaptığımız her proje, içindeki sosyal alanları ile iyi bir yaşam merkezi ve yakaladığı yüksek primler de iyi bir yatırım aracı olmuştur. Tabi bu başarımızın oluşmasında hiçbir ticari hedefe değişmeyeceğimiz ve şirketimizin anayasası haline getirdi­ğimiz temel prensiplerimizin etkisi çok büyük. Bunlardan ilki; biz şirket olarak proje geliştirdiğimiz lokasyona çok önem veriyoruz. Prim değeri yüksek, sosyal hayatın için­de, merkez lokasyonlarda proje geliştirmeyi temel prensip haline getirdik. Çünkü insanların yaşamlarını sürdürürken aynı zamanda yakaladığı pirimlerle değeri artan bir yatırım aracına sahip olmalarını istiyoruz. İkinci olarak, projelerimizi mükemmeliyetçi bir anlayışla, en ince ayrıntılara varana kadar detaylı bir şekilde planlıyoruz. Projemizin her bir m2’sini en verimli ve insanların ihtiyaçlarının en iyi, eksiksiz karşılayacak şekilde oluşturuyoruz. Lokasyon seçiminde ve proje hazırlamada oluşturduğumuz hassasiyeti uygulama ve üretim aşamasında da sürdürüyoruz. Projelerimizin üretiminde kullandığımız malzemenin seçiminde çok hassas davranıyoruz. Ulusal ve uluslararası kalite standartlarına sahip ürünleri tercih ediyoruz.


İnsanların projelerimizde problem yaşamadan, uzun yıllar, konforlu bir yaşam sürmesini istiyoruz. Uygulama ve işçilerine şirketimizin 30 yıllık tecrübesinin avantajını yaşıyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Ziya Çetinel bu konudaki deneyimi ile sektörde önemli bir isim. Mimar ve mühendislerden oluşan teknik personelimizin yanında kendisi tüm üretim sürecini denetliyor. Projelerimizde önem verdiğimiz bir konu da komşuluk ilişkileridir. Biz projelerimizde ev sahibi olan insanların ortak değerlere ve aynı paydaşlara sahip insanlar olmasına dikkat ediyoruz. Çok ticari yaklaşıp, projemizin çabucak satışına odaklanmıyoruz. Hep dile getirilen ve özlenen komşuluk ilişkileri projelerimizde yaşansın istiyoruz. Tüm bu prensiplerin projelerimizde istisnasız uygulanması ile projelerimiz her zaman değer kazanıyor ve iyi bir yaşam alanı olarak ön plana çıkıyor.


Proje detayları hakkında bilgi verebilir misiniz?


Nevsa Konaklan projesi 12 blokta, 108 m2 ile 217 m2 arasında değişen büyüklükte toplam 114 konuttan oluşuyor. 2+1,3+1 ve dubleks konutlardan oluşan projemizde 12 ticari ünite bulunuyor. Projemiz zengin sosyal alanları ile tatil konforunda bir yaşamı sakinlerine sunuyor. Kapalı otoparkın yanında içerisinde bulunan sosyal tesislerinde fitness salonu, sauna, hamam yer alıyor. Açık yüzme havuzunun da yer aldığı Nevsa Konaklarında çocuklar için ayrı bir havuzumuz daha var. Özel tasarım peyzaj, süs havuzu, yeşil alanları, yürüyüş yolları ile kentin tam içinde kendilerine özel bir yaşam sahibi olacaklar.


Gül Hanım, Nevsa Konakları nasıl bir proje?


Nevsa Konakları projesi bizim üzerine çok titrediğimiz, her şeyi ile aile olarak bizzat ilgilendiğimiz bir proje. Şirketimizin 30 yıllık tecrübesinin güzel bir sonucu olarak ortaya çıkan projemizin her bir ince detayını, sanki hiç satmayacak ve içerisinde sadece biz yaşayacakmışız gibi tasarladık, planladık. Ben eminim ki Nevsa Konak­ları sadece bu dönemde değil ilerleyen yıllar­da dahi her yönü ile çoğu projeye ilham veren bir proje olacak. Biz Nevsa Konakları ile Beylikdüzu ne var olmayan bir projeye imza atmayı amaçladık. Proje geliştirme ve uygulamanın artık fabrikasyonlaştığı, üretim ve işçilik kalitesinin standartlaştığı sektörde Nevsa Konak­ları her detayı ile sektör standartının çok üzerinde oluyor.


''KURUMSAL YÖNETİMİ ESAS EDİNMİŞ BİR AİLE ŞİRKETİYİZ''


Nevsa İnşaat, kurumsal yönetim anlayışını benimsemiş ve iş yapış süreçleri­ne koşulsuz entegre etmiş aile şirketidir. Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanlığını eşim Ziya Çetinel sürdürüyor. Ben ise şirketimizin Genel Koordinatörü olarak görev alıyorum. İkinci kuşak olarak Mimar Emre Çetinel ve Ayşe Çetinel'de kendi bireysel girişimleri olmasına rağmen şirketimizde de üstlendikleri görevleri var. Emre Çetinel mimarlık eğitiminin ardından birçok projede görev aldı. Şu an kendisine ait özel bir mimarlık ofisinde ulusal ve uluslararası projeler geliştiriyor.


Ayşe Çetinel ise uzun yıllar Amerika’da profesyonel kariyerini Silikon Vadisi'nde Dijital Pazarlama Yöneticisi ve E-Ticaret Genel Müdürü olarak sürdürdü. Son iki yıldır Amerika ve Türkiye'deki bazı projelerin dijital pazarlama danışmanlığını ve Davetshop.com adında dijital bir platformu yönetiyor.



http://www.nevsakonaklari.com.tr/iletisim/



Vatan




projeye sor



Geri Dön