19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Pınarvadi Konakları'nda 300 bin TL!

Beylikdüzü Pınarvadi Konakları'nda 300 bin TL!

Firma: Topçuoğlu İnşaat

Proje: Pınarvadi Konakları

Pınarvadi Konakları, Beylikdüzün’de çağdaş bir mimaride, konforlu koşullarda yaşama olanağı sunuyor. Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 200 bin TL'ye kadar yükseldiği projede daireler oturuma başlandı.



Pınarvadi konakları, alt ve üst yapıları modern tekniklerle kurulu, dayanıklı ve mimari açıdan her boyuttaki aileye uygun tarzda düşünülmüş, 4 blokta toplam 38 daireden oluşuyor. Daireler  2+1, 3+1, 4+2, 6+2 bahçeli ve teraslı dubleksler olmak üzere, 132 – 367 m² aralığında seçenekler içeriyor.


Şehir hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan yapıda ve ayrıca tüm daire sahiplerinin yararlanabildiği açık  havuz, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Öte yandan 24 saat kameralı güvenlik, jeneratör, asansör ve kapalı otoparkı da şehirde yaşama kolaylık sağlayan diğer özellikler olarak öne çıkıyor.


Sevdiklerinizle beraber gürültüden uzak, yeşilin huzur veren yapısı ve gökyüzünün maviliğini yaşayabileceğiniz, deniz ve göl manzaralı özel yaşam alanlarımızda keyifle vakit geçirebileceğiniz Pınarvadi konakların’da yeriniz hazır. Projemizin yer aldığı Beylikdüzü, konumu ve planlaması itibarıyla modern yaşam gerekliliklerine uyumluluk gösterirken, burada yaşamak hep güvenli hep keyifli.


HUZURLU BİR YAŞAM İÇİN

Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başlayıp, 1.200.000 binTL'ye kadar yükseldiği projede daireler oturuma başlandı 


Adres: Gürpınar  mah  Galip esmer  cad no: 1

Beylikdüzü/İstanbul


Pınarvadi konakları  satış ofisi!

Telefon: 0212 855 96 10

Web: http://topcuogluinsaat.com.tr/


projeye sor



Geri Dön