19 / 04 / 2024

Uluhan Grup Beylikdüzü projesi hakkında ilk bilgiler! İsim yarışmasının sonuçları açıklandı!

Uluhan Grup Beylikdüzü projesi hakkında ilk bilgiler! İsim yarışmasının sonuçları açıklandı!

Firma: Uluhan Grup

Proje: Beylikdüzü projesi

Uluhan Grup'un Beylikdüzü'ndeki yeni projesi için düzenlenen isim yarışmasının sonuçları açıklandı. İlk üçe giren isimler; Lotus Şehir, Atlas Şehir ve Altın Şehir oldu



Acunkent ve Babil Kuleleri projelerini hayata geçiren Uluhan Grup, Beylikdüzü'nde hayata geçireceği yeni projesi için isim yarışması düzenlemişti. Başvuruların 15 Nisan 2012 tarihine kadar devam ettiği yarışmanın sonuçları açıklandı. 


Yarışmayı kazananlar  Uluhan Grup  komitesi tarafından belirlendi. Kazanan ilk üç isim şöyle;


1- Lotus Şehir

2- Atlas Şehir

3- Altın Şehir 


Yarışmanın birincisine iPhone 4S, ikincisine iPad 2, üçüncüsüne iPhone 3 hediye edilecek. 


Uluhan Grup Beylikdüzü projesi hakkında ilk bilgiler! İsim yarışmasının sonuçları açıklandı!


Uluhan Grup Beylikdüzü projesi hakkında ilk bilgiler!


Satışların ne zaman başlayacağı henüz belirlenmeyen Uluhan Beylikdüzü projesinde 280 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek. Stüdyolardan 4+1'lere kadar farklı konut tipleri bulunan projede 2 bin konutun bulunması bekleniyor. Konutların yüzde 90'ı deniz manzarasına sahip olacak. Arsasının yüzde 85'i yeşil alanlara ayrılmış durumda olan Beylikdüzü projesinde dairelerin tamamı balkonlu inşa edilecek. Selçuklu mimarisiyle inşa edilecek olan Uluhan Grup Beylikdüzü projesinde tiyatro, anfi tiyatro ve tiyatro okuluna yer verecek. Ayrıca projede tiyatro sanatçıları için bedelsiz kalabilecekleri konutlar tasarlaması planlanıyor.


Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte geliştirilen Beylikdüzü projesi 75 bin metrekare arsa üzerine kurulacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Projenin ön talep toplama süreci devam ediyor. Uluhan Grup, Beylikdüzü projesini tek etap halinde 24 ayda bitirmeyi hedefliyor. 


0212 450 33 33


0212 709 77 77


http://www.uluhangrup.com.tr


Sinem ÖZTÜRK



projeye sor



Geri Dön