29 / 03 / 2024

Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık daire!

Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık daire!

Firma: Saklıhan İnşaat

Proje: Saklıhan Konakları

Saklıhan İnşaat projesi olan Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık daire fiyatları kapsamında yer alan 5 oda 2 salon konut tipleri için fiyatlar 940 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Beylikdüzü içinde Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen  Saklıhan Konakları  projesi,  Saklıhan İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 2 salon ve 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı. 


7 bloktan meydana gelen Beylikdüzü Saklıhan Konakları kapsamında toplam arsa alanı 18 bin 610 metrekare olarak belirlendi. Proje içinde açık - kapalı yüzme havuzu, dinlenme alanları, oyun alanları, squash, fitness center, Türk hamamı, cafe, restoran ve sauna bulunuyor. 


Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık daire!


Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık daire fiyatları 2 oda 1 salon için 390 bin TL'den, 3 oda 1 salon için 480 bin TL'den ve 4 oda 1 salon için 630 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Saklıhan Konakları Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesi yapılıyor ve sonrasında banka kredisi kullanılıyor. 


Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık daire fiyatları 5 oda 2 salon daire tipleri için 940 bin TL'den ve 6 oda 2 salon daire tipleri için 990 bin TL'den başlangıç  gösteriyor. Beylikdüzü Saklıhan Konakları teslim tarihi hemen olarak belirlendi. 



Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık daire!


Saklıhan İnşaat Saklıhan Konakları ulaşım: Cumhuriyet Mahallesi Çavdarlı Sokak Beylikdüzü, İstanbul


Saklıhan Konakları Beylikdüzü satış ofisi 

Telefon:0212 871 42 60 

Web Adresi: www.saklihankonaklari.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön