26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Semerkand Line 'da 165 bin TL 'ye!

Beylikdüzü Semerkand Line 'da 165 bin TL 'ye!

Beylikdüzü"nde, Semerkand Yapı tarafından inşa edilen Semerkand Line projesinde satışı süren konutların fiyatları 165 bin TL"den başlıyor¦



Semerkand Line projesi Beylikdüzü"nde, Semerkand Yapı tarafından inşa ediliyor. Semerkand Line"da 60 metrekarelik stüdyo konutların tümü satıldı. 78 metrekarelik 1+1"ler 165 bin TL"ye, 90 ila 120 metrekarelik 2+1"ler 185 bin TL ila 235 bin TL"ye, 130-150 metrekarelik 3+1"ler 260 bin TL ila 340 bin TL"ye, alanları 140 ile 161 metrekare arasında değişen 4+1"ler ise 330 bin TL ila 370 bin TL"ye satılıyor.

Semerkand Line projesinde firma kendi bünyesinde yüzde 20 peşinatla 30 aya kadar vade farksız taksit yapıyor.

Toplam 555 konut ve 99 dükkandan meydana gelen projede 29 farklı tipte konut seçeneği yer alıyor. Temeli geçtiğimiz Temmuz ayında atlan Semerkand Line Evleri'nde teslimlerin 2013 yılında başlaması planlanıyor.

Semerkand Line projesinde olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor alanları, golf sahası, yürüme parkurları ve parklar bulunuyor. 23 dönüm alan üzerine inşa edilen Semerkand Line"ın inşaat alanı 127 bin metrekare.

Semerkand Yapı hakkında

Semerkand Yapı A.şž."nin kurucu ve yöneticileri, 1970"li yılların başından itibaren meslek edindikleri inşaatçılığı, bireysellikten kurumsallığa taşıyarak, sektördeki başarılı, kalıcı çalışmalarıyla günümüze dek devam ettirmişlerdir. Bu süreçte sektörde büyümüş, ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamış, istihdama yönelik yadsınamayacak oranda hizmet sunmuşlardır. 1990 yılı itibariyle Esenyurt bölgesinde çalışmalarını yoğunlaştırarak, Semerkand Yapı bünyesinde, bilgi ve birikimlerinin avantajları ışığında uydu kent projeleri gerçekleştirmişlerdir.
 
Özellikle 7200 konutluk Esenkent ve 5735 konutluk Boğazköy Konut Projeleri imar uygulamaları, alt yapı-üst yapı üretimiyle yine aynı ekip tarafından ülkemiz ve insanımızın hizmetine sunulmuş, Habitat ödülüne layık bulunmuştur.

Ayrıca, yine Esenyurt Bölgesi"nde faaliyetlerini sürdüren Mercedes Benz, Milangaz A.şž., Ünirep A.şž., ISISO Sanayi Sitesi, Abdi İbrahim İlaç Sanayi, Gama Reklam, Konwekta Klima Fabrikası, Yontar İş Makinaları gibi endüstriyel yapı ve kentsel altyapı proje ve inşaatları yapılarak hizmete sunulması sağlanmıştır. Antalya Büyükşehir Belediyesi"nce yaptırılan Antalya altyapı hizmetleri de Semerkand Yapı kurucu ve yöneticileri tafından gerçekleştirilmiştir.

1990-2000 yılları arasında şirket kurucu ve yöneticilerince, ülkenin ihtiyacını karşılamaya yönelik bölgede VID modeli 180MW doğalgaz çevrimli Termik Santral kurulmuştur. İşletme kapsamında Türkiye"de ilk defa uygulanan, santralde kullanılan sıcak su, şebeke hattı vasıtasıyla Esenyurt-Esenevler konutlarının ısınma ve sıcak su ihtiyacını karşılayan merkezi ısıtma sistemi hayata geçirilmiştir. Bu sistemle konutların ısınma giderleri doğalgaza oranla %40 daha avantajlı hale getirilmiştir.

Enerji Santrali akaryakıt istasyonlarının kurum ve işletilmeleri dışında yine Semerkand Yapı kurucu ve yöneticilerinin girişimi ile çanakkale Eceabat"ta gıda sektöründe doğallığa ve hijyene öncelikli üretimi destekleyen, 9 ton/saat kapasiteli Zeytinyağı Fabrikası kurularak istihdam sağlanmıştır.

Semerkand Yapı 1989"dan bu yana, binlerce konut, işyeri ve altyapı tecrübesiyle; özellikle İstanbul"da, kent çevresinde gelişmekte olan yeni yerleşim birimlerinde, ülke ekonomisine katkıda bulunan, kalıcı, yenilikçi, şehrine vefalı, doğaya saygılı, insan hayatına değer katan bir çok önemli projeye imza atmıştır:
 
SEMERKAND RESIDENCE, ISTANBUL
SİLİVRİ KONUTLARI, İSTANBUL
BOĞAZKOY VİLLALARI, ISTANBUL
SEMERKAND KONAKLARI, ISTANBUL
GÖKçEBEL EVLERİ 1, BODRUM
ZEYTİNBURNU EVLERİ, İSTANBUL
VİLLA SELECT, BODRUM
SİLİVRİ KONUTLARI, İSTANBUL
EGERIA SUITES, BODRUM  
GÖKçEBEL EVLERİ 2, BODRUM
ESENKENT TOPLU KONUT PROJESİ, İSTANBUL
BOĞAZKÖY TOPLU KONUT PROJESİ, İSTANBUL
DOĞA ENERJİ ESENYURT ELEKTRİK SANTRALİ
NATURE ZEYTİNYAĞLARI  
 
Bugüne kadar konut sahibi olan müşterilerinin başlangıçla bitiş arasında elde ettiği ciddi kazanç, Türkiye"de uzun vadeli en karlı yatırımın gayrimenkul olduğu gerçeğiyle hareket eden Semerkand Yapı"nın verdiği kararların doğruluğunu ispatlamıştır.
şžehrin mevcut dokusundan yabancılaşmayan, evrensel tasarım anlayışıyla gerçekleştirilen projeler, detay ve malzemelerinin seçiminde gösterilen hassasiyetle bulundukları bölgede simge yapı olma özelliği kazanmıştır.

444 1 402

http://www.semerkandyapi.com/
[email protected]


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön