20 / 04 / 2024

Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!

Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!

Beylikdüzü'nde inşa edilen konut projelerinden uygun fiyatlı olanları emlakkulisi.com takipçileri için mercek altına aldık. İşte 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla Beylikdüzü ucuz satılık daireler...



Ev almaya karar verdiniz ama yeterli birikiminiz yok ya da banka kredisini ödeyebilecek kadar yüksek bir gelire sahip değilsiniz. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Beylikdüzü'nde uygun fiyata zengin sosyal olanaklarla donatılan bir çok konut projesi var. Bu haberimizde emlakkulisi.com takipçileri için Beylikdüzü'nde yükselen konut projelerinden en ucuz olanları araştırdık. İşte 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla Beylikdüzü ucuz satılık daireler...


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


Fly Butik'te 40 bin TL

Uçarlar Yapı tarafından hayata geçirilen Fly Butik Residence'ta konutlar 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 12 katlı 2 bloktan oluşan Beylikdüzü Fly Butik Residence projesinde toplam 200 daire yer alıyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinden oluşan projede 33 metrekare stüdyo daireler 40 bin TL'den, 65 metrekare 1+1 daireler 75 bin TL'den, 100 metrekare 2+1 daireler ise 105 bin TL'den satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanan Fly Butik Residence Beylikdüzü projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Beylikdüzü Fly Butik Rezidans'ın sosyal imkanları arasında arasında, yüzme havuzu, sauna, duş ve soyunma odaları, buhar odası, fitness salonu, masaj salonu, resepsiyon, güvenlik hizmeti ve kapalı otopark bulunuyor. 


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


Arena Residence'ta 83 bin TL. Kasım 2013'te teslim

Arena Residence projesi Pusula İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 7 bin 500 metrekare alan üzerinde 2 blokta 360 konuttan oluşan Arena Residence Beylikdüzü projesinde stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Konutalrın 83 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Beylikdüzü Arena Residence projesinde teslimlerin Kasım 2013'te yapılması planlanıyor. Yüzde 1 KDV oranı ile satışların devam ettiği Pusula İnşaat Arena Residence projesi, Marmara parka 5 dakika, havaalanına 20 dakika, metrobüse 600 metre mesafede konumlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, sauna, dinlenme alanları, buhar banyosu, fitness center, soyunma  odaları, çocuk oyun alanı ve tuz odası bulunuyor. 


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


Anfa Life Residence'ta 89 bin TL

El Emin İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Anfa Life Residence projesi, 2 blokta toplam 224 daireden oluşuyor. 8 farklı tipte 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Anfa Life Residence projesinde konutlar 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Beylikdüzü Anfa Life Residence projesinde 24 aya kadar vade yapılıyor. Marmara Park AVM'ye, sağlık kurumlarına ve TEM yoluna 2 dakika, Torium AVM'ye, Tüyap Fuar Merkezi'ne 5 dakika mesafede konumlanan El Emin Anfa Life Residence projesinin sosyal olanakları arasında ise  fitness center, Türk hamamı, sauna, spa, çocuk oyun odası, resepsiyon hizmetleri, güvenlik ve otopark yer alıyor. 


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


Crown Tower'da hemen teslim 89 bin TL

Crown Tower projesi Babacan Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 8 bin metrekare alan üzerinde toplam 420 daireden oluşan projede stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yere alıyor. Beylikdüzü Crown Tower projesinde büyüklükleri 46 ile 182 metrekare arasında değişen konutlar 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Crown Tower Beylikdüzü projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Babacan Yapı Crown Tower Evleri projesinin sosyal olanakları arasında ise tenis kortu, fitness merkezi, basketbol sahası, çocuk oyun parkı ve spa yer alıyor. E-5 Haramidere kavşağında konumlanan proje, Tem Bahçeşehir otoyol gişelerine 3 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ise 14 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


Almira Gold Stars Evleri'nde 90 bin TL

Almira Gold Stars Evleri projesi, 14 katlı tek bloktan oluşuyor. Altun Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Beylikdüzü Almira Gold Stars projesi 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 alternatifleriyle toplam 191 konuttan oluşuyor. Konutların 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Altun Yapı Almira Gold Stars projesinde teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. Firma bünyesinde tasanlanan ödeme seçenekleri ile konut sahibi olunabilen projede Türk hamamı, housekeeping hizmeti, spa, süs havuzları, sauna, spor kulübü, teras cafe, fitness merkezi ve otopark bulunuyor. 


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


Gümüş Residence'ta vade farksız taksitle 92 bin 500 TL

Beylikdüzü Gümüş Residence projesi 3 bin 725 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire  seçeneklerinden oluşan proje, Harşit Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. Konutların 92 bin 500 TL'den satışa sunulduğu Gümüş Residence Beylikdüzü projesinde yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan yüzde 70'lik tutar ise Harşit Yapı bünyesinde vade farksız taksitlendiriliyor. Banka kredisi ile de konut sahibi olunabilen Harşit Yapı Gümüş Residence projesinde konut teslimlerinin Aralık 2014'te yapılması planlanıyor. 


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


Asmalı Park Konakları'nda yüzde 20 peşinatla 94 bin TL

Asmalı Park Konakları, Alperen İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 7 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Beylikdüzü Asmalı Park Konakları projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 94 bin TL'den başlangıç gösterdiği Asmalı Park Konakları Beylikdüzü projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredesi ile ödeniyor. Ya da yüzde 20 peşinat veriliyor kalan tutar firma bünyesinde sunulan ödeme seçenekleri ile ödeniyor. Asmalı Park Konakları projesinde konut teslimlerinin Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor. 


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


İnnovia Park Evleri'nde 100 ay sıfır faizle 99 bin TL

Yeşil GYO güvencesiyle hayata geçirilen İnnovia Park Evleri projesi 200 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşan Beylikdüzü İnnovia Park Evleri projesinde konutlar 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 100 aya kadar vade farksız taksit imkanının sunulduğu İnnovia Park Evleri projesinde farklı ödeme seçenekleri yer alıyor. İnnovia Park Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 15 peşinat veriliyor, 1 yıl sonra yüzde 15'lik bir ara ödeme, 2 yıl sonra yüzde 20'lik bir ara ödeme yapılıyor. Geriye kalan tutar banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Yüzde 1 KDV oranı ile satışların devam ettiği projede konut teslimlerinin Ekim 2015'te yapılması planlanıyor. 


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


Beylik Konakları'nda 60 ay taksitle 105 bin TL

Beylik Konakları Beylikdüzü projesi 9 blokta bin 86 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Beylikdüzü Beylik Konakları projesinde konutlar 105 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 60 aya kadar taksit imkanının sunulduğu Beylik Konakları projesinde konut teslimlerinin bu ay içerisinde yapılması planlanıyor. Beylik Evleri'nin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru,  yüzme havuzu, güvenlik hizmeti, otopark, Türk hamamı, tenis kortu ve basketbol sahası bulunuyor. 


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


Vetro City'de 117 bin TL

Vetro City projesi Kullar İnşaat tarafından inşa ediliyor. 54 bin metrekare alan üzerinde 12 katlı tek bloktan oluşan Beylikdüzü Vetro City projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin 117 bin TL'den satışa sunulduğu Vetro City Beylikdüzü projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Beylikdüzü'nde E-5 üzerinde yükselen projede konut teslimlerinin Mart 2014'te yapılması planlanıyor. Kullar İnşaat Vetro City projesinin sosyal olanakları arasında ise açık-kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanı, toplantı salonu ve kapalı otopark bulunuyor. 


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!



Ahenk İstanbul'da peşinatsız 120 bin TL

Ahenk İstanbul Eminevim projesi toplam 500 daireden oluşuyor. Emin Otomotiv güvencesiyle hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede konutlar 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İlk 100 konutun satıldığı Eminevim Ahenk İstanbul projesinde ikinci 100 dairede 108 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Yaza özel düzenlenen kampanya kapsamında peşinatsız konut sahibi olunabilen Ahenk İstanbul projesinde ara ödemesiz, isteyene peşinatlı fakat ara ödemesiz, isteyene de hem peşinatlı hem ara ödemeli ödeme seçenekleri sunuluyor. Birinci etap teslimlerinin 20 ay sonra, ikinci etap teslimlerinin ise 30 ay sonra yapılması planlanan Beylikdüzü Ahenk İstanbul projesinde yüzme havuzu, squash,  fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları ve dinlenme alanları yer alıyor.


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


İstanbul Prestij Park'ta ruhsatlı, tapulu 129 bin TL

Bak Yapı güvencesiyle hayata geçirilen İstanbul Prestij Park projesi 26 blokta toplam 2 bin 392 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Bak Yapı İstanbul Prestij Park projesinde daireler 129 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 1 KDV oranı ile satışların devam ettiği İstanbul Prestij Park projesinde tapu ve ruhsat teslimleri hemen yapılıyor. İlk etap teslimlerinin Aralık 2014, ikinci etap teslimlerinin ise 2016 yılında yapılması planlanan İstanbul Prestij Park Beylikdüzü projesinde Türk hamamı, bay-bayan yüzme havuzları, kapalı otopark, cafe, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, sauna, buhar odası, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


Aris Park Residence'ta 135 bin TL

Aris Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Beylikdüzü Aris Park Residence projesi, 14 katlı 3 bloktan oluşuyor. 7 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Aris Park Residence Beylikdüzü projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor. Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı üzerinde konumlanan Aris Park Residence projesinde teslimlerin bu yıl sonunda yapılması planlanıyor. 


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


Önay Garden'da 149 bin TL. Hemen teslim

Önay Gup tarafından hayata geçirilen Önay Garden Residence, 42 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor.  1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan projede konutlar 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Beylikdüzü Önay Garden Residence'ta banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Önay Garden Residence projesinin sosyal olanakları arasında Türk hamamı, buhar odası, sauna, güneşlenme alanları, masa tenisi, squash, bilardo salonu ve kafeler yer alıyor.


Beylikdüzü ucuz satılık daireler 2013!


Blue Residence'ta 150 bin TL

Blue Residence Enyap İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 322 konuttan oluşan Beylikdüzü Blue Residence projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 150 bin TL'den satışa sunulduğu Blue Residence Beylikdüzü projesinde banka kredisiyle taksit yapılabiliyor. Aralık 2013'te teslim edilmesi planlanan Enyap İnşaat Blue Residence projesinde terasta güneşlenme bahçesi, masaj salonu, dinlenme salonu, otopark ve güvenlik bulunuyor.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön