28 / 03 / 2024

Beylikdüzü West Side İstanbul ödeme planı!

Beylikdüzü West Side İstanbul ödeme planı!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

Beylikdüzü West Side İstanbul ödeme planı bilgisi haberimizde yer alıyor. West Side Konutlarında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor...



30 ay sonra teslimlerinin yapılması planlanan  West Side İstanbul  projesi Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Beylikdüzü West Side İstanbul ödeme planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


1.152 adet konuttan meydana gelen West Side İstanbul Konutlarında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor.


Şahinler Holding, Mutlu İnşaat, Beyaz İnşaat, Mes İnşaat ve Uzman İnşaat ortaklığı ile inşa edilen West Side İstanbul Konutları 74 bin metrekare arsa alanına sahip. 


West Side İstanbul Beylikdüzü Konutlarında dinlenme alanları, spor alanları, çocuk oyun alanları, sauna, yürüyüş yolları, fitness center, 2 bin araç kapasiteli kapalı otopark ve fitness center gibi imkanlar mevcut. 


Beylikdüzü West Side İstanbul ödeme planı:

Beylikdüzü West Side İstanbul ödeme planı bilgisi için 0212 871 41 02 no'lu telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz. West Side İstanbul daire fiyatları kapsamında konutlar 2.500 TL olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor.


West Side İstanbul nerede?

West Side İstanbul Beylikdüzü adres :Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 


West Side İstanbul iletişim:

Telefon: (0212) 871 41 02

Web adresi: www.westsideistanbul.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön