26 / 04 / 2024

Beylikdüzü West Side İstanbul teslim tarihi!

Beylikdüzü West Side İstanbul teslim tarihi!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West İstanbul

Beylikdüzü West Side İstanbul teslim tarihi olarak 30 ay sonra olarak belirtiliyor. Beylikdüzü West Side İstanbul projesinin mimari çalışmaları Kraft Mimarlık fiması tarafından tasarlandı...




West Side İstanbul projesi Beylikdüzü'nde Şahinler Holding, Beyaz İnşaat, Uzman İnşaat, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz ve Mes İnşaat işbirliğiyle yükseliyor. Beylikdüzü West Side İstanbul teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Beylikdüzü West Side İstanbul projesi 1.152 adet konuttan meydana geliyor. Beylikdüzü West Side İstanbul projesi 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. West Side İstanbul Evleri Kraft Mimarlık tarafından tasarlandı.


Beylikdüzü West Side İstanbul satış ofisi ile 0212 871 41 02 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Beylikdüzü West Side İstanbul projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.



Beylikdüzü West Side İstanbul teslim tarihi!


Beylikdüzü West Side İstanbul teslim tarihi 30 ay sonra olarak planlandı. Beylikdüzü West Side İstanbul projesinde dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


30 bin metrekaresi yeşile ayrılan Beylikdüzü West Side İstanbul projesinde yüzme havuzu, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, 2 bin araç kapasiteli kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Beylikdüzü West Side İstanbul nerede?

Beylikdüzü West Side İstanbul adres : Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 


Beylikdüzü West Side İstanbul iletişim

Telefon: (0212) 871 41 02

Web adresi: http://www.westsideistanbul.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön