29 / 03 / 2024

Beylikdüzü'nde apartman ve site yöneticileri bilgilendirildi!

Beylikdüzü'nde apartman ve site yöneticileri bilgilendirildi!

Beylikdüzü’nde bulunan apartman ve site yöneticileri düzenlenen bilgilendirme panelinde buluştu. Panelde asansör, yangın, havuz ve su konularında hijyen, bakım ve kontrol konuları uzmanlar tarafından anlatıldı...




Güvenli, bakımlı ve her daim tedbirli apartmanlar oluşması için Beylikdüzü’nde bulunan apartman ve site yöneticileri düzenlenen bilgilendirme panelinde buluştu. Asansör, yangın, havuz ve su konularında hijyen, bakım ve kontrol konuları uzmanlar tarafından anlatıldı.


TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Beylikdüzü İlçe Temsilciliği, Beylikdüzü Belediyesi işbirliğiyle ilçede bulunan apartman ve site yöneticilerini bir araya getirdi. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen panelde birçok başlık uzmanlar tarafından anlatıldı, detaylıca konuşuldu. 


İnsan sağlığını ve can güvenliğini sağlamak amaçlı önlem alınması ve bilgi sahibi olunması gereken Asansör Yıllık Kontrolleri ve Bakımları, Konutlarda Yangın Güvenliği, Havuz Hijyeni ve Bakımı, Su Depoları ve Arıtma Sistemleri konularında uzmanlar sunumlar gerçekleştirdi. 


Görsel Olarak Anlatımlar Yapıldı 


Yaz aylarının gelişiyle daha da önem kazanan havuz temizliği, ilaçlaması, evlerde oluşabilecek yangın tipleri, su depolarının mikroplardan arındırılması slaytlarla anlatıldı. Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Arslan, yaptığı konuşmada özellikle asansörlere vurgu yaptı.


Asansörler Hakkında Bilgi Verildi 


Bakımsız asansörler üzerine bilgilendirme yapan Arslan, “Beylikdüzü Belediyesi, denetimler konusunda hassas, asansörleri denetleyerek gerekli işlemleri gerçekleştiriyor. Asansörler kusursuzsa yeşil, hafif kusurluysa sarı, kusurları ağır ve güvensizse kırmızı etiketle belirleniyor. Can güvenliğiniz için bu tip asansörle ilgili hemen tedbir almalısınız” diye konuştu. Panelde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu temsilen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu da hazır bulundu.

 


Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön