27 / 04 / 2024

Beylikdüzü'nde butik konut projesi devri!

Beylikdüzü'nde butik konut projesi devri!

Bir dönem art arda konut projelerine ev sahipliği yapan Beylikdüzü’ndeki yeni inşaatlar, yer darlığı nedeniyle tek blokluk butik projelere döndü. Ulaşım olanakları konut fiyatları artırıyor...



Beylikdüzü’nde büyük projelere yönelik alanların azalması, bölgede iş yapan müteahhit firmaları butik konut projelerine itmeye başladı. İlçede yer alan 200 daire ve üzerindeki projelerde 17 bin konutun satışı sürüyor. Ancak yeni lansmanı yapılan projelerin tek blok olmaları ve butik olarak geliştirilmesi dikkat çekiyor. Altyapı ve ulaşım alanlarındaki yatırımların hızla tamamlandığı Beylikdüzü’nde konut fiyatlarının da artmasına neden olan bir unsur olarak ortaya çıkıyor.

 

Her gelire hitap ediyor


Beylikdüzü’nde her gelir grubu için tercih edilebilir nitelikte konut stoku bulunuyor. İlçede lüks konut projelerinden metrobüs hattından dışarı gidildikçe düşük fiyatlı konutlara kadar farklı gelir gruplarına hitap eden projeler bulunuyor. Özellikle metrobüsün gelmesiyle şehir merkezine uzaklığı da sorun olmaktan çıkan Beylikdüzü’nün gelecekte metrobüsün metroya çevrilerek daha kullanışlı ulaşım imkanı sağlanması ve ilçeye denizden ulaşım imkanı yaratılmasıyla İstanbul’un önemli yerleşim bölgeleri arasındaki konumunu devam ettireceği belirtiliyor.  Bu da 1+1 ve 2+1 tipi konutlara yatırım fırsatı doğuruyor.


İşte bölgede inşaatı süren projeler ve konut sayısı


Makyol Yaşam - Makyol İnşaat - 465

West Side - Şahinler- Uzman- Mutlu- Mes - 1152

Türkbükü - Subak İnşaat - 375

Kale Kent - Gül-Liv-3S - 1420

Ayışığı Vadi - Demir İnşaat - 489

İnnovia 4 - Yeşil GYO - 5802

Royal Residence - Yıldız Konut - 294

Önay Garden - Onay Group - 373

Demir Romance - Demir İnşaat - 804

Hitit Residence - Armet İnşaat - 222

Bey Kasrı Konakları - Beykule İnşaat - 332

Vesto City - Kullar İnşaat - 245

Kristal Residence - İhlas İnşaat - 306

Kristal Şehir - İhlas İnşaat - 4588

Toplam - 16867


Habertürk




Geri Dön