23 / 04 / 2024

Beylikdüzü'nde sportif yatırımlar devam edecek!

Beylikdüzü'nde sportif yatırımlar devam edecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü, her yıl nüfusu artan önemli bir ilçe “ diyen İmamoğlu, “Dolayısıyla sportif anlamda yatırımlarımız çok hızlı bir şekilde devam edecek" dedi




Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nü radyo programında canlı yayındaki telefon konuşmasıyla anlattı. İmamoğlu, Beylikdüzü’nün yıllar içerisinde kat edeceği yolları ana başlığı spor olan sohbetinde aktardı.



Sportif Yatırım Devam Edecek


Konuşmasında Beylikdüzü’nün yeni bir ilçe olduğuna da dikkat çekerek, “Beylikdüzü, her yıl nüfusu artan önemli bir ilçe “ diyen İmamoğlu, “Dolayısıyla sportif anlamda yatırımlarımız çok hızlı bir şekilde devam edecek. Atletizm sahasından tutun, kapalı yüzme havuzlarına, kapalı spor salonlarına kadar bu yatırımlarımız hayata geçecek” diye de ekledi.


Bisiklet Yolları, Koşu ve Yürüyüş Parkurları…


Hayatın her anında sporu sürekli yapılır hale getirmek adına bisiklet yollarına çok önem verdiklerine de vurgu yapan İmamoğlu, “Önümüzdeki dönemde ciddi kilometrelerde bisiklet yollarını Beylikdüzü’ne kazandıracağız. Bu parkurları, sürekliliği olan parkurlar haline getireceğiz” dedi ve sahilden E-5 aksına kadar uzanan önemli bir bisiklet parkurunun planlar arasında olduğunu söyledi. “Bir nevi ulaşım ama aynı zamanda vatandaşlarımızı sporun içinde tutan önemli bir parkur olacak” diyerek projenin altını çizen İmamoğlu, Yaşam Vadisi’nde bulunan yaklaşık 1 milyon metrekarelik rekreasyon alanı içerisinde yürüyüş ve koşu parkurları olacağını da ekledi.


Yüz Yıllık Kulüp Beylikdüzü’yle Buluştu


İstanbulspor’un da Beylikdüzü’nde sportif mücadelesine devam ettiğini aktaran İmamoğlu, “Beylikdüzü, sportif anlamda kulüp düzeyinde, sporcu yetiştirme noktasında ciddi hamlelerini, yılların köklü kulübü İstanbulspor’u Beylikdüzü’ne getirdiklerini, profesyonel mücadelesine de önümüzdeki yıldan itibaren ilçede devam edeceklerini, özellikle yüz yıla yakın tarihi olan bir kulübün yeni ve taze bir ilçeyle buluşmasının önemsenecek bir sportif hamle olduğunu dinleyicilere aktardı.



Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön