25 / 04 / 2024

Beylikdüzü'ne yeni kütüphane inşa edilecek!

Beylikdüzü'ne yeni kütüphane inşa edilecek!

İlçedeki okullarda incelemeler yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne yeni kütüphane müjdesi verdi.




İlçedeki okullarda incelemeler yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Okulların bulunduğu bölgeye, öğrencilerin ders çalışıp, araştırma yapabilecekleri bir kütüphane kazandırmayı planladıklarını duyuran İmamoğlu, “Gençlere verimli bir çalışma ortamı sağlayacağız.” dedi. 


Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan ve onlarla sohbet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Marmara Mahallesi’nde yer alan Azem Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Okul Müdürleri Mehmet Halil Ertekin ve İmran Harundağ ile görüşen İmamoğlu, bu bölgede bir kütüphane açmayı hedeflediklerini duyurdu. İmamoğlu, çocukların gelip ders çalışabileceği, araştırma yapabileceği bir merkez oluşturmak istediklerini söyleyerek, iki okulun öğrencilerinin Özgecan Aslan Kültür Merkezi’ndeki kütüphaneyi yoğun olarak kullandıklarını ekledi ve bu bölgeye kütüphane kazandırılmasıyla hizmetin öğrencilerin daha da yakınına gelmiş olacağını ifade etti.


Başkan İmamoğlu, ayrıca imam hatip lisesi öğrencilerine bir sürpriz yaptı. Okul bahçesinde gençlerle masa tenisi oynayan İmamoğlu, Spor İşleri Müdürlüğü’nden destek alarak okulda Masa Tenisi Turnuvası düzenlenmesi önerisini getirdi. Öneriyi heyecanla karşılayan öğrencilere İmamoğlu, “Turnuvada dereceye girenlerinizi ödüllendirelim. Sizleri seyahata gönderelim.” dedi. Okullardaki kadın öğretmenlerle selamlaşan İmamoğlu, onlara karanfil takdim ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günlerini de kutladı. 




Beylikdüzü Belediyesi



Geri Dön