24 / 04 / 2024

Beyoğlu Belediyesi Mobil Buz Pisti açılıyor!

Beyoğlu Belediyesi Mobil Buz Pisti açılıyor!

Beyoğlu Belediyesi Mobil Buz Pisti, 4’üncü yılında yine Hasköy Sahili’nde. Pistin girişine kurulacak olan geri dönüşüm kutularına atık getiren öğrenciler, Mobil Buz Pisti’nde “Buz Pateni” keyfi yaşayacak.




İlk kez 2011 yılında açılan ve binlerce genci buz pateni ile tanıştıran Beyoğlu Belediyesi Mobil Buz Pisti, 4’üncü yılında yine Hasköy Sahili’nde. Pistin girişine kurulacak olan geri dönüşüm kutularına atık getiren öğrenciler, Mobil Buz Pisti’nde “Buz Pateni” keyfi yaşayacak.


Hasköy sahilinde kurulan ve 15 metre genişliğe, 25 metre uzunluğa sahip mobil buz pistinin açılışı 28 Şubat Cuma günü Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından açılacak. Saat 11.00’de gerçekleşecek açılışta çocuklar bir adet kağıt, plastik ya da pil gibi geri dönüşebilir atık getirdiklerinde buz pateni keyfini yaşayacak. Açılışta, minikler buz üstünde bir gösteri yaparken, buz hokeyi maçı da düzenlenecek.

 

30 Nisan’a kadar açık kalacak olan buz pisti için geri dönüşüm getirip biletini alan çocuklar, uzman eğitmenlerin gözetiminde kayacak. İlçedeki okullarda eğitim gören öğrenciler Beyoğlu Belediyesi’nin araçlarıyla buz pistine ulaştırılacak. Buz pisti her gün 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.




Geri Dön