25 / 04 / 2024

Beyoğlu Belediyesi, sosyal market projesini hayata geçirdi!

Beyoğlu Belediyesi, sosyal market projesini hayata geçirdi!

Beyoğlu´nun `Sosyal Market´ini Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı açtı



BEYOĞLU Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için sosyal market projesini hayata geçirdi. Gıdadan giyime, temizlik malzemesinden yakacağa kadar birçok ürün reyonundan oluşan "Beyoğlu Belediyesi Sosyal Market" Kasımpaşa Kızılay Meydanı´nda açıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan sosyal dayanışmanın ve sosyal belediyeciliğin bir örneği olan sosyal marketin açılış kurdelesini Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile birlikte kesti.

Bu markette para geçmiyor

Açılış töreninde konuşan Ahmet Misbah Demircan, sosyal market aracılığıyla ihtiyacını söyleyemeyen ilçe sakinlerine ulaştıklarını belirterek," Bu markette para geçmiyor. Hayırsever vatandaşlarımızın, kurum ve kuruluşlarımızın iyiliği ve cömertliği geçiyor. Bu market veren el ile alan elin buluştuğu bir markettir. Tüm bağışları tutanakla teslim alıyor, tutanakla teslim ediyoruz" dedi.

Bakan Hayati Yazıcı da, vatandaşını düşünmeyen, vatandaşın açlığını bilmeyen devletin ve yerel yönetimlerin görevini tam olarak yapmadığını söyledi. Yazıcı, "Sosyal market örnek bir projedir ve Beyoğlu Belediyesi´nin ihtiyaç sahiplerine bir Ramazan hediyesidir" diye konuştu.
Vatan


Geri Dön