27 / 04 / 2024

Beyoğlu hergün ilaçlanıyor!

Beyoğlu hergün ilaçlanıyor!

Beyoğlu hergün ilaçlanıyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Beyoğlu Belediyesi sıcak yaz günlerinde çoğalan haşerelerin önüne geçmek için her gün özel araçlarla ilçenin tüm sokaklarını dolaşarak ilaçlama yapıyor.



Beyoğlu hergün ilaçlanıyor. 45 mahallede düzenli olarak yapılan ilaçlama çalışmalarının yanı sıra, park, bahçe, okul, camii, metruk binalar, rögar kapakları ve çöp konteynerlerinin bulunduğu bölgelerde ilaçlanarak olası sağlık sorunlarının önüne geçiliyor.


Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yaz aylarında yapılan ilaçlama çalışmaları sıcak günlerde ortaya çıkan haşerelerin önüne geçiyor. Her gün yapılan ilaçlama ile İlçenin tüm bölgeleri dezenfekte ediliyor. 45 mahallede düzenli olarak yapılan ilaçlama çalışmalarının yanı sıra, park, bahçe, okul, camii, metruk binalar, rögar kapakları ve çöp konteynerlerinin bulunduğu bölgelerde ilaçlanarak olası sağlık sorunlarının önüne geçiliyor.


Sıcak yaz aylarında çoğalan haşerelerden kaynaklanan bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek için düzenli olarak çalışan Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, özel hazırlanan araç, giysi ve sırt çantalarıyla bölge bölge gezerek, sağlığı tehdit edebilecek yerlere ilaçlı müdahalede bulunuyor.


Her gün özel araçlarla Beyoğlu’nun tüm sokaklarında ilaçlama yapan ekipler, park, bahçe, okul, camii, metruk binalar, rögar kapakları ve çöp konteynerlerinin bulunduğu bölgelerde ilaçlama yapıyor. Uzman ekipler tarafından hazırlanan ve Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı tarafından onaylı olan ilaçlarla yapılan ilaçlama, insana ve çevreye olan etkisi minimum seviyeye indiriliyor.


Beyoğlu’nda oluşabilecek herhangi olumsuz bir durum karşısında sürekli iletişim halinde olan Temizlik İşleri Müdürlüğü, şikayet üzerine belirtilen adres ve bölgelerde ilaçlama çalışmaları yapabiliyor. Ayrıca, Vatandaşlara ait ev ve iş yerlerine de özel olarak ilaçlama hizmeti yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü, küçük bir bedel karşılığında her türlü ilaçlama hizmetini de veriyor.



Geri Dön