26 / 04 / 2024

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da hafriyat işlemi tamamlandı!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da hafriyat işlemi tamamlandı!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul projesinde nemli gelişmeler yaşanıyor. Projenin hafriyatı tamamlanmış, kaba inşaata geçmeye sıra geldi. Projede haleler yapılarak kaba inşaat bölümü için müteahhit seçimi yapılacak.



800 milyon dolar yatırım değeri olan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en büyük konut projelerinden biri. Galatasaray eski başkanı Adnan Polat'a ait olan projenin lansmanı 2015 Kasım ayında yapılmıştı. İstanbul'un dönüşüm bölgelerinden Piyalepaşa'da yer alan proje 82 dekar alan üzerinde yükselecek. 2018 yılında yaşamın başlaması hedeflenen projede, konut, rezidans, ofis, otel ve mağazaların yer aldığı alışveriş sokağı bulunuyor. Yüksek binalar yerine daha çok alçak binaların yer aldığı yatay konseptte tasarlanan projede 55 metrekareden 207 metrekareye, stüdyodan 4+1'e kadar farklı büyüklük ve tipte 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor. Projenin en önemli noktalarından birisi olan 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı'nda (AVS) ulusal ve uluslararası 120 mağazanın yanı sıra, herkesin özlemini duyduğu semt hayatının yeniden canlandırılması hedefleniyor. 


Duyduğumuza göre, Piyalepaşa İstanbul'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Projenin hafriyatı tamamlanmış, kaba inşaata geçmeye sıra gelmiş. İhaleler yapılarak kaba inşaat bölümü için müteahhit seçimi yapılacakmış. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, tek bir müteahhitle çalışmayacaklarını, projede birden fazla şirketle çalışacaklarını belirtiyor. Projede bir başka gelişme ise mağazalar ve yeme içme bölümüyle ilgili. 


Şu sıralar yerli ve uluslararası markalarla temaslar başlamış. Birçok marka ile sözleşme aşamasına gelinmiş. Bu yıl içinde markalarla anlaşma sağlandıkça kamuoyu ile paylaşılacakmış. Yeme içme bölümleri içinse biraz daha beklenecekmiş. Bu bölüm için iddialı bir hazırlık yapılıyormuş. Piyalepaşa İstanbul, hem marka karışımı hem de yeme içme alternatifleri ile bölgenin çekim merkezi olmayı hedefliyormuş... 


www.piyalepasa.com.tr/


Para


Geri Dön