26 / 04 / 2024

Beyoğlu'nda vatandaşlar binasına sahip çıkıyor!

Beyoğlu'nda vatandaşlar binasına sahip çıkıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi üzerinde cephesi yenilenen binalara dikkat çekerek,“ Vatandaş artık binasına sahip çıkıyor'' dedi. Demircan, Beyoğlu esnaf ziyaretlerinde bulundu.



Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ''Tarihi binalar artık aslına uygun restore edilerek, Beyoğlu’nun ruhuna uygun kullanılıyor. Aslında bu değişim ilçenin her mahallesinde hissediliyor. Her gün yeni bir işletme açılıyor. Bu da bizi oldukça mutlu ediyor” dedi. Demircan, rutin gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine Taksim ve İstiklal Caddesinde devam etti. Cuma namazını tarihi Hüseyin Ağa Camiinde kılan Başkan Demircan, namaz sonrası camii cemaati ile selamlaştıktan sonra kalabalık bir heyet ile bölgede incelemelerde bulundu. İstiklal caddesinden Tarlabaşı istikametine doğru ara sokaklara yapılan yol ve kaldırım çalışmalarıyla birlikte, çok sayıda işletmelerin açıldığını söyleyen Demircan, “Ara sokaklarda yeni açılan kaliteli ve nezih işletmelerin varlığı insanları buralara doğru çekmeye başladı” dedi.

 

Başkan Demircan, Beyoğlu’nun tarihi dokusuna ve kalite standartlarına uygun yeni açılan işletme sahiplerinin elini tek tek sıkarak memnuniyetini ifade edip hayırlı işler temennisinde de bulundu.

          

BEYOĞLU’NDA HER YER ÇOK KIYMETLENDİ

 

İstiklal caddesi üzerinde ziyaretlerine devam ettiği sırada, yenilenen cepheleriyle dikkatleri üzerine çeken tarihi binaları inceleyen Başkan Demircan, Cafeler de ve Restoranlarda yemek yiyen vatandaşlara selam verip hoş geldiniz dedi. Vatandaşlara nerden geldiniz ve Beyoğlu’nu beğendiniz mi? sorularını da ileten Başkan Demircan, aldığı olumlu cevaplar karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “İstiklal Caddesinin geldiği nokta beni çok mutlu ediyor. Yıllardır burada bir mücadele verdik. Bunun karşılığını alıyor olmak beni gururlandırıyor. Beyoğlu’nda her yer çok kıymetlendi. Vatandaş yerine, binasına sahip çıkıyor. Beyoğlu sürekli değişiyor ve gelişiyor. Bu değişim her alana yansıyor. İlçe de her gün yeni bir işletme açılıyor. Bu da bizi oldukça mutlu ediyor” dedi.

           

Başkan Demircan’ın yapmış olduğu ziyaretleri değerlendiren işletme sahipleri ise bu ziyaretlerin kendilerini çok mutlu ettiklerini ifade ederek teşviklerinden ve desteklerinden dolayı Başkan Demircan’a teşekkür ettiler.


Geri Dön