25 / 04 / 2024

Beyonce 'un mobilya tasarımcısı İstanbul'a taşınıyor!

Beyonce 'un mobilya tasarımcısı İstanbul'a taşınıyor!

Mağazada Hollywood"un önemli isimleri ile çalışan Barlas Baylar"ın ceviz ağacından oyma masa ve bufalo kemiğinden yapılmış sehpa gibi tasarımları yer alıyor



Mağazada Hollywood"un önemli isimleri ile çalışan Barlas Baylar"ın ceviz ağacından oyma masa ve bufalo kemiğinden yapılmış sehpa gibi tasarımları yer alıyor. Uzun yıllar ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Delta Mobilya"nın sahibi Adem Yılmaz, Nicol ile ev mobilyası işine de el attı. Yılmaz, Kuruçeşme"deki Cenevizliler döneminden kalma ikinci derecedeki tarihi binayı 2 buçuk yıl süren restorasyon çalışmaları sonrasında mobilya mağazasına dönüştürdü.

Beyonce"un tasarımcısı

Mağazada, Beyonce, Cindy Crawford, Tom Ford, Jennifer Aniston, Tyra Banks, Sienna Miller, Jude Law gibi isimlerin mobilya tasarımlarını gerçekleştiren Barlas Baylar"ın tasarımları yer alıyor. 500 metrekare büyüklüğündeki mağazada sınırlı sayıda üretilen özel ürünlerin yer aldığını belirten Yılmaz, œMobilyanın yanı sıra çerçeve, vazo, battaniye, masa örtüsü, mum gibi çeşitli ev dekorasyon ürünlerine de yer verdik. Hepsi çok özel tasarımlar dedi. Mağazanın dekorasyonu ile daha çok eşi Ayşe Nur Yılmaz"ın ilgilendiğini belirten Adem Yılmaz, œBurada bufalo kemiğinden yapılmış sehpalardan, ceviz ağacından oyma masalara kadar çok çeşitli ürünlerimiz var diye konuştu.
Bugün  


Geri Dön