20 / 04 / 2024

Beypazarı'na termal şehir!

Beypazarı'na termal şehir!

Akropol, Beypazarı'nda "Termal Şehir" projesi ile Avrupa ve Türkiye'nin en büyük termal tatil şehrini kuracak. Proje, 1 milyon 350 bin metrekarelik alanda, 7 etaptan oluşuyor.



Akropol, Beypazarı'nda hayata geçirdiği "Termal Şehir" projesi ile Avrupa ve Türkiye'nin en büyük termal tatil şehrini kuracak. Proje, 1 milyon 350 bin metrekarelik alanda, 7 etaptan oluşuyor. Toplam bin 453 daire sayısı bulunan projede 36 bin devremülk, ultra-lüx villalar, termal tesisler arasındaki Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük aqua parkı, 4 bin 500 kişilik Türkiye'nin en büyük termal kongre merkezi ve Beypazarı'nın ilk sinema salonu bulunuyor. 


Akropol Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kuru, "Proje vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor çünkü bittiğinde Beypazarı'nda yeni bir şehir kurulmuş olacak" dedi. 


Nom İnşaat ile temelleri atılan ve tüm yatırımlarını Akropol adı altında toplayan firma, Resort & SPA ve Termal Şehir yatırımlarıyla turizm sektöründe oldukça iddialı.


Fatih Kuru, "Şirketimiz, başta yapıinşaat sektörü olmak üzere pek çok alanda faaliyet gösteriyor. Akaryakıt alanında As Petrol, turizm ve otelcilik sektöründe Emek Tur ve Akropol, inşaat sektöründe Nom İnşaat, tarım ve hayvancılık sektöründe Akgrup, devre-mülk işletme sektöründe Aktermo ve jeotermal kaynak alanında ise Aktermal markalarıyla müşterilerimize uzun yıllardır hizmet veriyoruz" dedi. 


Habertürk Ankara




Geri Dön