19 / 04 / 2024

Beyşehir Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi inşaatı hızla yükseliyor!

Beyşehir Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi inşaatı hızla yükseliyor!

Konya Beyşehir Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (SML) yeni hizmet binası ve pansiyonunun yapımı sürüyor. 24 derslikli lisenin 2014-2015 eğitim öğretim döneminde eğitime açılması planlanıyor...




BEYŞEHİR Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (SML) yeni hizmet binası ve pansiyonunun yapımı sürüyor. Beyşehir Devlet Hastanesi yanımda yıllardır eğitim-öğretin faaliyeti yürüten Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, yapımı tamamlandıktan sonra yeni binasında hizmet vermeye başlayacak. 


Yeni bina ile birlikte 200 kişilik pansiyon da yer alacak. Yeni Mahalle'de Fetullah Bayır Fen Lisesi'nin arka kısmındaki alanda ihaleyi üstlenen firma tarafından yapımı başlatılan okul hizmet binası, kış dönemi olmasına rağmen devam eden inşaat çalışmaları ile birlikte hızla yükseliyor. İhale bedeli 3 milyon 484 bin lira olan kompleks, Konya İl Özel İdaresi İmar ve Yapı İşleri Daire Başkanlığı tarafından yaptırılıyor. 


28 Haziran 2013'te ihalesi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanan 24 derslikli Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi hizmet binası ve 200 kişilik pansiyonunda yapım faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü'nce tesliminin yapılarak 2014-2015 eğitim öğretim döneminde eğitime açılması bekleniyor.


Anadolu Telgraf


Geri Dön