29 / 03 / 2024

Bezmen Yalısı lüks konuta dönüştü!

Bezmen Yalısı lüks konuta dönüştü!

Depar Teknik Yapı, 2012'de Bezmen Ailesi'nden satın aldığı Yeşiköy'deki yalıyı, 6 konuttan oluşan lüks bir proje haline getirdi. Eylül'de satışa çıkacak olan projede fiyatlar 2,5 milyondan başlıyor.



Depar Teknik Yapı, 2012'de Bezmen Ailesi'nden satın aldığı Yeşiköy'deki yalıyı, 6 konuttan oluşan lüks bir proje haline getirdi. Eylülde satışa çıkacak olan Yalı Yeşilköy, 2 bahçe, 2 teras dubleksi ve iki de ara kat daireyle birlikte 6 ailenin denize sıfır ev sahibi olmasını sağlayacak. Binada dubleks şeklindeki 4+2 daireler 255 metrekare, 3+1'ler ise 155 metrekare olarak tasarlandı. Fiyatlar ise 2.5 milyon ila 3.5 milyon dolar arasında değişiyor.


EVİN ELMAS'INI ÜRETTİK 


Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, Yalı Yeşilköy ile çok seçkin bir müşteri kitlesine hitap ettiklerini belirterek "Gerek lokasyonu gerek kalitesiyle bize göre konutun 'elmas'ını ürettik" dedi. İç tasarımdan bahçeye kadar en elit markaları tercih ettiklerini belirten Fırat, "Yeşilköy gibi özel bir semtteki binamızda lüksü her alanda kullandık. Burada bir yalı dairesinde oturmak ayrıcalıklı bir hayat sunar" diye konuştu. 



Sabah 


Geri Dön