23 / 04 / 2024

BGC TOKİ Yunuseli kurası nerede?

BGC TOKİ Yunuseli kurası nerede?

Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Ortak Girişimi'yle hayata geçirilen 452 konutluk projesinin kurası için son 2 gün. Peki, BGC TOKİ Yunuseli kurası nerede?



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa-Osmangazi ilçesinin Yunuseli Mahallesinde Basın Mensupları için hayata geçirilen 452 konutun kurası için geri sayım başladı. 


2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı BGC  TOKİ  Yunuseli projesinde 9 bin metrekarelik yeşil alan, 565 ağaç, 4 bin 59 çalı dikimi ile geniş peyzaj alanı bulunacak. 


Yöresel mimari konseptiyle yükselen TOKİ BGC Yunuseli projesinde ticaret merkezi, cami, spor sahaları, oturma alanları, çocuk oyun alanları, meydan ve gezinti yolları gibi yaşam alanları mevcut. 


BGC TOKİ Yunuseli kurası nerede?

TOKİ Yunuseli Gazeteci Konutları projesinin kura çekimi, 15 Temmuz 2016 Cuma günü saat 10.00'da Fethiye Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. 


Bursa Yunuseli TOKİ BGC projesinin kura çekiminin  ardından hak sahiplerine 2. taksit için bir ay süre verilecek. Projedeki dairelerin Kasım ayında telsim edilmesi planlanıyor. 




Geri Dön