16 / 04 / 2024

Bİ Mimarlık: Mimaride modern ve şık tasarımların adresi!

Bİ Mimarlık: Mimaride modern ve şık tasarımların adresi!

Yola “Mutlu ekip, güzel projeler, mutlu müşteriler” sloganı ile çıkan Bi Mimarlık Ege'nin İncisi İzmir'de “Modern Tasarımın Öncüsü” olarak göz dolduruyor.




Yola “Mutlu ekip, güzel projeler, mutlu müşteriler” sloganı ile çıkan Bi Mimarlık, Sektörde uzman, deneyimli ve 15 yıllık bir birikime sahip yapısıyla İzmir’de “Modern Tasarımın Öncüsü” olarak göz dolduruyor.

Bi mimarlık çalışmalarını; Klişeleşmiş, kemikleşmiş inanışlara göre hareket etmeden, amatör ruhu ve heyecanla günün getirdiği değişime ayak uydurarak, teknolojik gelişmeleri takip ederek yürütüyor. %100 müşteri memnuniyetine özen gösteren Bi Mimarlık; her müşterisini tek müşterisi gibi görüyor ve bu doğrultuda hareket ediyor. “Başarılı işler için en iyilerle çalışıyor ve kendimizi geliştirmeyi bırakmıyoruz. Profesyonel ekibimiz ile yeni projelere, yeni başarılara imza atıyoruz” diyen Bi Mimarlık ekibi her fırsatta, “Kalite bizim şirketimizin ayakta kalma, büyüme can suyudur” vurgusunu yapıyor. Ülke insanına yapılan yatırım ülke geleceğine yapılan yatırımdır anlayışı ile hareket eden şirket personeline sürekli hizmet içi eğitimlerle gelişmesine olanak sağlıyor. Firma, dinamik kadrosu, yeniliklere kolay uyum sağlayan teknolojik alt yapısı ile her zaman kaliteli, yenilikçi ürün ve hizmet sunmaya devam ediyor. Kaliteden ödün vermemek için düzenli olarak yöntemlerini gözden geçiren firma bu alanda önerdiği metot ve araçların yanı sıra, müşterilerinin tercihlerine göre kullanabilecek teknik birikime sahip.

 Bi Mimarlık bünyesinde birçok hizmet veriyor. 3D Modelleme ve 3 Boyutlu Görselleştirme hizmetleri ile iç ve dış mekân, mimari modelleme ve animasyon konusunda etkin çizimler yapmanın yanı sıra, iç mimari projelerinde eksiksiz alt yapı ve detay çözümleri ile müşteri istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, çevre ile uyumlu, işlevsel ve kişiye özel mekanlar tasarlıyor. Yapılmış ve hali hazırda devam etmekte olan projeler kapsamında yönetim binalarından, bilgi işlem merkezine, konut tasarımlarından ticari alan tasarımlarına kadar mimarinin dokunduğu her alanda çalışıyor. İç dekorasyonda da kendini kanıtlayan Bi Mimarlık yaptığı çalışmaları “Mimarilerin ruhunu ortaya çıkaran iç dekorasyonlar, detaylarda kaybolacağınız çalışmalar…” olarak tanımlıyor. İç dekorasyonda; Konut, eğitim yapıları, turizm tesisleri, endüstriyel yapılar, resmi yapılar, sağlık yapıları, iş merkezleri gibi alanlarda mimarinin detaylarını ön plana çıkaran çalışmalar sunuyor. Mimari konsept geliştirme hizmeti de veren Bi Mimarlık; geliştirme çalışmaları yapılırken önce proje alanı ve yakın çevresi ile ilgili tasarım kriterleri gözden geçiriyor, bu çalışmalar detaylandırılarak “SWOT Analizi” yapılıp başarılı güçlü projelere imza atıyor. Tüm teknik ve tasarım hizmetlerin yanında gayrimenkul değerleme hizmeti de veren firma; Alanında uzman ekibi ile bağımsız ve tarafsız olarak çıkar çatışması gütmeksizin gayrimenkul değerleme işlemini standartlara bağlı olarak yapıyor. Gayrimenkul değerleme işleminde; pazar araştırması ve analizi, yer seçimi ve konum analizi, en verimli kullanım amacı tespiti, ekonomik fizibilite çalışmaları, yatırım ve pazarlama stratejileri tespiti işlemlerinin tamamı firma bünyesinde yürütülüyor.





Geri Dön