25 / 04 / 2024

Biblos Korusu Villaları'nda fiyatlar güncellendi! 650 bin TL'ye!

Biblos Korusu Villaları'nda fiyatlar güncellendi! 650 bin TL'ye!

Biblos Koru&Su Villaları; 4+1 şeklinde tasarlanmış 20 villadan meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan   villaların fiyatları 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.



Biblos İnşaat tarafından hayata geçirilen Biblos Koru&Su Villaları; 17 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor. Toplam 20 villanın yer aldığı projede; villaların tümü 4+1 olarak tasarlandı.

Biblos Koru & Su Villaları'nın peşin satış fiyatı 650 bin TL olarak belirlendi. Proje kapsamında herhangi bir ara ödeme bulunmuyor. Konutlar için 250 bin TL peşinat veriliyor. Geri kalan kısım 60, 96 ve 120 aya kadar vadelendiriliyor. Taksitler 8 bin 490 TL'den başlangıç gösteriyor.

Biblos Korusu Villaları 'nın ortak alanlarında tropikal ağaç ve bitkiler ile donatılan bahçeler ve otomatik sulama sistemi, 24 saat kayıtlı kamera güvenlik sistemi, tüm bahçelerde otomatik sulama sistemi, gizli tavan tipi klima, güvenlik görevlileri ve her villada farklı şekilde tasarlanan bahçe ve terasa açılan geniş terasların yer alıyor.

Biblos Koru & Su Villaları 'nda her villanın kendi terasından girilebilen 3 bin metrekare büyüklüğünde havuzu da bulunuyor. Proje kapsamında konutların teslimatları hemen yapılıyor...

0530 520 85 10

www.biblos.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön