20 / 04 / 2024

Bien 14-17 Nisan'da ABD'deki Coverings 2015 fuarına katılacak!

Bien 14-17 Nisan'da ABD'deki Coverings 2015 fuarına katılacak!

Karo seramik alanında dünyanın en önemli pazarlarından biri olan ABD’nin Orlando şehrinde düzenlenecek Coverings fuarında BİEN, yeni ve göz alıcı tasarımlarıyla yerini alacak.



14-17 Nisan 2015 tarihleri arasında ABD’nin Orlando şehrinde yapılacak olan Coverings 2015 fuarında BİEN yenilikçi tarzı ve göz alı­cı ürün­le­riy­le fuara katılacak. Ödül­lü ta­sa­rım­la­rı, çok özel ve sü­rek­li ye­ni­le­nen 800’ü aş­kın ürün yel­pa­ze­siy­le sektörde adından çok söz ettiren Bİ­EN, Coverings fuarında 2cm kalınlığındaki ürünler başta olmak üzere ahşap dokulu ürünler, doğal taş dokulu ürünler ve 30x60 sırlı porselen karoları öne çıkaracak. BİEN, tasarımlarında ağırlıklı doğadan ilham alan bir marka olarak çevre dostu ürünler üretmektedir. Bilecik Bozöyük’ te bulunan fabrikada aydınlatmadan, ısınmaya % 25’in üzerinde enerji tasarrufu sağlanmıştır. Ayrıca atık su arıtma tesisinde arıtılan suyun %100’ ünün geri dönüşümü yapılmaktadır. Çevreye duyarlı markanın fuara katılmasındaki amacı o bölgenin tarzını tanımak, talepleri hakkında bilgi edinmek ve müşteri tercihlerini ürün gamına dahil etmektir.


Bİ­EN Sa­tış Grup Baş­ka­nı Me­tin Sav­cı “Mar­kay­la il­gi­li ge­rek yur­ti­çi, ge­rek yurt­dı­şı pa­zar­la­rı­nın ta­lep­le­ri­ni dik­ka­te alan üre­tim ya­pı­yo­ruz. Sa­tış ve pa­zar­la­ma po­li­ti­ka­la­rıy­la ye­ni­lik­çi, di­na­mik ve fark­lı ürün­le­ri pa­za­ra su­nu­yo­ruz. Se­ra­mik sağ­lık ge­reç­le­rin­de 2015 yı­lın­da pa­za­ra sun­du­ğu­muz ürün­ler ile hij­ye­ne ağır­lık ve­ri­len ve ta­sa­rı­mı ile öne çı­ka­cak ürün­le­ri­mi­zi su­na­ca­ğız. Bİ­EN bu­gün sek­tö­rün önem­li mar­ka­la­rın­dan bi­ri ko­nu­mu­na gel­miş­tir. Bun­da üre­tim, pa­zar­la­ma, sa­tış, ta­sa­rım, ar-­ge gü­cü­mü­zün ve bi­ze des­tek ve­ren da­ğı­tım ka­na­lı­mı­zın önem­li pa­yı var­dı­r” di­yor.


BİEN’LE DOĞAYI EVİNİZE TAŞIYIN


NATURAWOOD: SERAMİĞİN EN DOĞAL ÇEKİCİLİĞİ


Naturawood ahşap serisi ile yaşam alanlarına ahşap görünümü vaad eden Bien Seramik, aynı zamanda seramiğin kullanım avantajlarını da beraberinde sunuyor. Uzun süre dayanıklılığa sahip olan serinin büyük ebatları da mevcut. Naturawood ahşap serisi mekanın daha bütün olarak algılanmasını sağlıyor. Naturawood ahşap serisi evinize, banyonuza hatta bahçenize ahşabın doğallığını, sıcaklığını getiriyor. Serinin renk seçenekleri arasında Oak, Eboni, Pine, Birch bulunuyor. Dört ayrı alternatiften oluşan bu ürün size konforla doğallığı bir arada sunuyor. Naturawood serisi hem parlak hem de mat olarak üretilerek mekana göre görünüm alternatifi de sunuyor.



FULL BODY TEKNİK PORSELEN KARO: PRATİK VE HIZLI UYGULAMA


Türkiye’de ilk Bien teknolojisiyle üretilen 20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen karolar Arkimeet 2014 ödülünün sahibi oldu. Çatlamaya ve kırılmaya karşı dayanıklı bu karolar hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabiliyor. Balkon, teras, bahçe ve havuzlarda tercih edilen karolar kalın ve dayanıklı olması nedeniyle iş yerlerinde ağır malzemelerin taşındığı mekanlarda, giriş rampalarında otopark ve garajlar da tercih ediliyor. Ürünün en önemli özelliklerinden biri zahmetsizce döşenebilmesi. Karolar yalnızca yere bırakılarak, yani kuru olarak uygulanabiliyor. Yapıştırıcı, sıva, derz ve işçilik gerektirmeyen zeminler de hemen kullanıma hazır hale geliyor. 20 mm’lik Bien karoları ayrıca taşıcıyı aparatlar üzerine de yerleştirilebiliyor. Böylece altlarına sulama ve aydınlatma sistemleri döşenebiliyor, gerektiğinde kablo ve borular kolaylıkla kontrol edilebiliyor. Yükseltilmiş döşeme sistemi ayrıca ısı ve ses yalıtımını da artırıyor. Seramiklerin döşenmesi kadar sökülmesi de kolay. Usta gerektirmeden yerinden çıkarılabilen karolar, taşınıp başka bir yerde tekrar kullanılabiliyor.



Geri Dön