20 / 04 / 2024

Bien 43 yeni koleksiyonunu UNICERA'da sergiledi!

Bien 43 yeni koleksiyonunu UNICERA'da sergiledi!

23- 27 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda, Bien Seramik bu yıl tasarladığı 43 yeni koleksiyonunu ilk kez görücüye çıkardı.



En yeni tasarımların sergilendiği, sektörün en önemli dinamiği kabul edilen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fu­arı bu yıl 28’inci kez düzenlendi. 23- 27 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda, Bien Seramik bu yıl tasarladığı 43 yeni koleksiyonunu ilk kez görücüye çıkardı.


Sektörün yenilikçi markası Bien, bu yıl UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak fu­arın­da, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de yine fark­lı­lı­ğı­nı ortaya koydu. 2016 yılına ait yeni seriler ve yeni ürünler ilk kez bu fu­ar­da yet­ki­li sa­tı­cı­, sek­tör pro­fes­yo­nel­le­ri­, ni­hai tü­ke­ti­ci­le­rin be­ğe­ni­le­ri­ne sunuldu. Fuarda sergilenmek üzere toplamda 43 yeni koleksiyon geliştirildi. Koleksiyonların tüm ürünlerde toplamı ise 245 adet ürün olarak tanıtıldı.


Bien Seramik Sağlık Gereçleri ürün grubundan Mineral isimli ürün de ilk kez fuarda tanıtıldı. Asma monoblok lavabo ve asma klozet olarak tasarlanan bu yeni ürün de fuarda yerlerini aldı. Bien Hijyen standardını taşıyan Mineral Banyo Serisi ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı. Bien’in yurtiçindeki bayileri, sektör profesyonelleri ve mimarlar, Bien standını ziyaret ederken, yurtdışındaki birçok ülkeden Bien distrübütörleri de standı ziyaret ederek fuara katılım gösterdi.


Bien Sa­tış Grup Baş­ka­nı Me­tin Sav­cı, mar­kay­la il­gi­li ge­rek yur­ti­çi, ge­rek yurt­dı­şı pa­zar­la­rı­nın ta­lep­le­ri­ni dik­ka­te alan üre­tim ya­ptıklarını dile getirdi. Savcı ‘’Unicera, üretici firmaların o yılın yeni ürünlerini sektör profesyonellerine, mimarlara, müteahhitlere, nihai tüketicilere tanıttıkları önemli bir platformdur. Biz marka olarak Türkiye’de pazar payında dördüncü sırada yer alıyoruz. İhracatımız yüzde 35’lerde. Sermayemiz tamamen yerli. Ürün gruplarımız seramik, seramik sağlık gereçleri dediğimiz vitrifiye ve out door dediğimiz dış mekan için kullanılan seramik karolarından oluşuyor. Bu yıl 43 yeni ürünümüzü ve bu ürünlerin çeşitleri ile toplamda 245 ürünü ilk kez bu fuarda tanıtıyoruz. Sektör gereği ebatlarımız büyüyor. Estetik ve tasarıma önem veren, kaliteden ödün vermeyen ve uygun fiyatlarda mal satabilen bir markayız. Tasarım alanında da yurtdışıyla yarışır durumdayız. Ayrıca Seramik Sağlık Gereçlerinde hijyene ağırlık verilen ürünler tasarlamaya ve üretmeye devam edeceğiz. İlk kez fuarda tanıtımını yaptığımız Mineral Banyo Serimiz de Bien Hijyen standartlarını taşıyor’’ dedi.


Yenilikçi ve çevreye duyarlı yaklaşımı ile tanınan Bien Organic Serisi geçtiğimiz hafta Elle Decoration Design Awards (EDIDA)tasarım yarışmasında Banyo kategorisinde birinci seçildi. EDIDA ile 3 ödüle sahip olan Organic Serisi de fuarda yerini aldı ve ziyaretçilerden tam not aldı.




Geri Dön