23 / 04 / 2024

Bien, doğayı evinize taşıyor!

Bien, doğayı evinize taşıyor!

Ürünlerini doğadan ilham alarak tasarlayan Bien yeni reklam filminde de vahşi doğanın güzelliklerine yer veriyor. Çekimleri Güney Afrika’da gerçekleştirilen reklamın yıldızı ise bir Bengal kaplanı.



Seramik sektörünün öncü markası Bien yeni reklam filmiyle de adından söz ettiriyor. Çünkü ‘Benim Bien’im’ kampanyası için hazırlanan televizyon spotunun yıldızı bir Bengal kaplanı!


Güney Afrikalı model ve oyuncu Candice Boucher’ın da rol aldığı tanıtım filmi, markanın koleksiyonlarını doğadan esinlenerek tasarladığı ve herkesin kendi zevkini yansıtan bir Bien ürününe mutlaka rastlayacağı fikrinden yola çıkıyor.


Yaklaşık bir ay süren ön hazırlık sürecinin ardından, çekim ekibi kaplanın bulunduğu ülkeye, Güney Afrika’ya gitti. Terbiyecisinin eşlik ettiği kaplanın doğal ortamındaymışçasına rahat etmesi için sette her türlü önlem alındı. Bir kafesin içinden çekim yapan ekip, yırtıcının dikkatini dağıtmamak için hiç ses çıkarmadan çalıştı.


Vak’a reklam ajansının imzasını taşıyan spotun şarkısını Aylin Aslım seslendirdi. Ekim ayı itibarıyla televizyon kanalları ve sosyal medyada yayınlanmaya başlayan reklamın radyo versiyonu da hazırlandı.


“İşte bu ‘Benim Bien’im” diyeceğiniz koleksiyonları, bienseramik.com.tr adresinde, ayrıca yüzlerce seçkin Bien bayisinde ve İstanbul-Etiler’de bu yıl kapılarını açan Bien Showroom’da görebilirsiniz.



Geri Dön