29 / 03 / 2024

Bien ile siyah-beyaz özel banyolar!

Bien ile siyah-beyaz özel banyolar!

Bien’in siyah-beyaz banyolarıyla beyazın ferahlığını ve ışığını, siyahın gücünü hissedin. Kendini tanıyan ne istediğini bilen insanların tercihi olarak öne çıkan siyah beyaz koleksiyon, klasiğin gücünü gösteriyor



Siyah ve beyazın değişmeyen şıklığı her alanda olduğu gibi dekorasyonda da birbirine yakışıyor. Yılların Siyah-beyaz birlikteliği, zıtlıktan doğan uyumla stil sahibi banyolarda varlığını hissettirecek.

Bien’in siyah beyaz banyoları beyazın saflık, duruluk, masumiyet, temizlik hisleri ile siyahın güçlü, şık ve gizemli duruşunu bir araya getiriyor.


Bien’in Safari, Fracture, Perla ve Saba serileri siyah-beyaz banyolar için birbirinden farklı örnekler. Sıra dışı bir siyah-beyaz olan Safari Serisi oldukça karizmatik ve iddialıyken, daha klasik olan Perla Serisi siyah beyaz zıtlığını gösteren örneklerden.


Serbest geometrik formda olan ve cam kırıklarının büyüleyici görünümünü yansıtan Fracture Serisi sıra dışı çizgisi ile farklı bir siyah-beyaz. Tüm bunlardan aykırı asimetrik çizgisi ve soyut görünümü olan Saba Serisi sade ve duruluğa örnek bir siyah beyaz. Bien’le daima genç daima yeni mekanlar oluşturmak için banyolarınızda siyah beyaz kullanabilirsiniz.


Mükemmeliyetin rengi olarak düşünülen beyaz ve motivasyonun rengi olan siyahın bu kombinasyonu Bien’le banyolarınıza anlam kazandırsın.


Geri Dön