25 / 04 / 2024

Bien, International Design Awards’tan 3 ödül aldı!

Bien, International Design Awards’tan 3 ödül aldı!

2007 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleşen Uluslararası Tasarım Ödülleri ‘’International Design Awards’’ (IDA) açıklandı. 16 Haziran’da Los Angeles’ta bir araya gelen jüri üyeleri titizlikle seçimlerini yaptı.



2007 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleşen Uluslararası Tasarım Ödülleri ‘’International Design Awards’’ (IDA) açıklandı. 52 ülkeden farklı disiplinlerde 1000’in üzerinde tasarımcının tasarımları ile başvurdukları yarışmada kazananlar belirlendi. 16 Haziran’da Los Angeles’ta bir araya gelen jüri üyeleri titizlikle seçimlerini yaptı.


Yarışmaya iki ürünüyle katılan Bien Seramik Tasarım Ekibi’nin tasarladığı Pietra Moda Porselen Seramik Karo Serisi ve Stellata Porselen Seramik Karo Serisi 3 ödül almaya hak kazandı. Pietra Moda Serisi inhouse (ev içi ürünleri) kategorisinde Bronz ödülün sahibi oldu. Pietra Moda Serisi ayrıca Şeref Ödülü’nü de aldı. Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı Stellata Karo Serisi de Şeref Ödülü’nü almaya hak kazandı.


Jüri, tasarımcıları tasarımlarına, yaratıcılıklarına ve yenilikçi fikirlerine göre ödüllendirdi. Ayrıca ödül alan tasarımlar Uluslararası Tasarım Ödülleri Kitabı’nda tasarımlarının yayınlanmasına da hak kazandılar. IDA kupası, Los Angeles'ta düzenlenecek olan Uluslararası Tasarım Ödülleri Seremonisi’nde, ödül alan tasarımcılara taktim edilecek.



Geri Dön