28 / 03 / 2024

Bien Seramik 2011 trendlerini Uniceraya taşıyor!

Bien Seramik 2011 trendlerini Uniceraya taşıyor!

Bien Seramik, 2011 trendlerini 2-6 Mart tarihleri arasında İstanbulda düzenlenecek olan Unicera Seramik Fuarında standına taşıyacak  



Evlerimizin hem hijyen hem de estetik anlamda en özel köşeleri olan kuru duvar ve ıslak zeminleri kaplayan seramik sektörünün yenilikçi temsilcisi Bien Seramikin Pazarlama Müdürü Ebru Uzluer, fuarda hangi sürprizleri hazırladıklarını anlattı.

Her tasarımına kendi imzasını atan, her yeni koleksiyonuyla kendi çizgisini oluşturan Bien Seramik, UNICERA Fuarında 2011 seramik trendlerini Türkiyeye taşıyacak. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 2-6 Mart 2011 tarihleri arasında bu yıl 23üncüsü düzenlenecek UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarında yeni teknolojilerle hazırladığı ürünleri sergileyecek olan Bien Seramik standında, 16sı yeni olmak üzere toplam 125 ürün yer alacak.

Bu yıl 5. kez UNICERA Fuarına katılacak olan Bien Seramik ziyaretçilerini geçen yıl olduğu gibi yine 3. Hol 316 numaralı stantta ağırlayacak. 480 m2lik bir alana kurulan stantta Bien Seramikin yeni teknolojilerle ürettiği; birbirine geçmeli (interlocking) ve kenarları düzeltilmiş (rectified) seramiklerin yanı sıra ve parlatılmış (lappatolu) küçük cam parçacıklı yeni ürünler de görücüye çıkacak. Bien Seramik Pazarlama Müdürü Ebru Uzluer, Fuara biz hazırız, peki yapacağımız sürprizlere siz hazır mısınız diyerek 2011 trendlerini Unicera Fuarında Türkiye ile tanıştıracaklarının altını çiziyor.

2011de evlerin eskiden ıslak zemin olarak tabir edilen iç ve dış mekânların, artık daha fazla yaşam mekânı haline geleceğini belirten Uzluer, Hepimiz oturma odalarında eskisi kadar vakit geçirmiyoruz, balkonlar, bahçeler, teraslar daha gözde Özellikle sigara yasağından sonra restoran ve kafelerin dış mekânları daha cazip hale geldi ve özel çözümlere gereksinim duydu. Biz de Bien Seramik olarak bu eğilimden hareketle hem teknoloji hem de tasarım anlamında dünya trendlerini Türkiyeye taşıdık diye konuştu.


Seramik firmalarının tüketicilerin ihtiyaç ve beğenilerini karşılayabilmek için kıyasıya bir rekabet içinde olacakları 2011de; kullanıcısında dokunma hissi uyandıran, yüksek teknolojiyle üretilmiş dijital baskılı seramikler öne çıkacak. Sıradan tasarımların yerini; bulunduğu mekâna ferahlık katan üç boyutlu, doğal desenli ve canlı renklere sahip yer ve duvar karoları alacak.

Bu yıl evlerde dijital teknolojinin bir ürünü olarak üç boyutlu, doğal taş görünümlü ve geometrik oyunlu seramiklerin kullanılacağını belirten Bien Seramik Pazarlama Müdürü Ebru Uzluer, klasik anlamda ağaç, tekstil gibi doku desenlerinin de çizgisini koruyacağını anlattı ve tamamlayıcı aksesuvarlardaki trendleri anlattı:

İç hacimlerde yer ve duvar karolarında transparanlığın arttığı güçlü, parlak renklerin kullanıldığı, özgür renklerin yaratıldığı bir yıl bizi bekliyor. Bununla birlikte; eski ile yeninin modern bir çizgide birleştiği birçok ürünü göreceğiz. Güçlü transparanın yanında, yeni mat ürünlerde de sedef parlaklığı yaşanacak. Yani bu yıl mat bile parlayan bir mat olacak.

LAPPATOLU VE REKTİFİYELİ SERAMİKLER GELİYOR
Bien Seramik olarak 2011 yılında yaprak desenli, ahşap desenli, mermer dokusunu yansıtan duvar, dekor ve bordürler ile yer karolarında zaman zaman belli belirsiz olan çizgilerle her zevke hitap edecek serileri tüketicilere sunacaklarını belirten Uzluer, daha sade ve dinlendirici mekânlar vaat etti. Doğa renkleri ve toprak tonlarının yanı sıra siyah-beyazın her zaman ki gibi ilgi göreceğini belirten Uzluer, 2011de baharı simgeleyen canlı renklerin dikkat çekeceğini söyledi.

Dijital Baskı teknolojisiyle ürettiğimiz hem lappatolu (parlatılmış) hem de rektifiyeli (ebatlandırılmış) ürünlerimizi göreceğiniz standımızda, doğallığı yaşam alanlarına yansıttığımız mekânlar olacak.

Bienden baharı karşılayan yeni bir seri: Marino
İlk defa Unicera Fuarında tüketicilerle buluşacak, renk ve desenleriyle baharı karşılayacak Marino serisi 30x80 ebatlarında üretiliyor. Pastel renklerin tercih edildiği seride duvar karoları ve dekorları lila-pembe, bej- vizon kombinasyonlarıyla sunuluyor. Seri, mekânlarında canlı bir ortam ve çiçek bahçesi oluşturmak isteyenler için ideal bir seçenek.

Denizin aynası: Almeria
İspanyanın önemli ve ilgi çekici bir turizm kentinden ismini alan ve denizin aynası anlamını taşıyan Almeria serisi doğallığı ile dikkat çekiyor. Almeira, mermer dokusu ve doğa renkleriyle yaşam mekânlarında soft bir görüntü elde etmek isteyenleri mutlu edecek. 30x60 ve 40x40 ebatlarında, topraktan esinlenerek kahve, fildişi ve gri renklerinde üretilen seri, zarif ve ince bir stili olan bordürü ile mekânlarda sade ve özel bir ortam oluşturuyor.

Güzellik ve doğallığı birleştiren sırlı porselen yer karosu Buxy
Buxy serisi, Fransanın Burgundy bölgesindeki küçük bir kasabadan adını alıyor. Olağanüstü güzelliğiyle bilinen ve yerel taşıyla ünlü olan Buxy kasabasının bu güzelliğinin seramiğe yansıtıldığı seride ferahlık ve huzuru yansıtan toprak renkleri kullanılıyor.
57,5x57,5 ve 42,5x42,5 ebatlarında ve sırlı olarak üretilen Buxy Serisinde açık renkleri tercih eden tüketiciler için gri ve krem renkleri sunulurken mekânlarında koyu renkleri kullanmak isteyenler için ise kahve ve rust alternatifleri bulunuyor.


Geri Dön