28 / 03 / 2024

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.



Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Elle Dergisi’nin editörlerinin oylaması ile gerçekleşen yarışmanın bu yıl Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.


Yenilikçi ve çevreye duyarlı yaklaşımı ile tanınan Bien markası Organic Serisi Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği uluslar arası nitelikteki EDIDA tasarım yarışmasında Banyo kategorisinde birinci seçildi. 2015 yılında lansmanı yapılan, Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘’Organic’’ banyo serisi “Red Dot Design Awards”, “A’Design Awards” ve ‘’Elle Decoration Design Awards’’ ile birlikte üç ödülün sahibi oldu.


Ödüller 24 Şubat Çarşamba akşamı Anjelique’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Renkli ve katılımın oldukça fazla olduğu gecede 16 ayrı alanda ödül kazananlara ödülleri teslim edildi. Bien Tasarım Müdürü Tolga Berkay ödülünü Elle Decoration Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ebru Kılıç’ın elinden aldı.


Berkay ‘’Elle Decoration Design Awards’’ da bu yıl 16 kategoride ödüller sahiplerini buldu. ‘’Organic Banyo Serisi’ de bu yılın en iyi banyo tasarımı ödülüne layık görüldü. 2012 yılında ‘’Lotus Serisi ile de yılın en iyi banyo tasarımı ödülünü almıştık‘’dedi.


Bien Seramik Tasarım Müdürü Tolga Berkay’ın insan iskeletinden esinlenerek tasarladığı Organic serisi iskeletimizin yapısını yansıtıyor. Yeni nesil organik iç hazne tasarımı, No-Rim (kanalsız) teknolojisini kullanan Organic Plus klozet, farklı ve modern bir forma sahip. Yavaş kapanan ince kapağı ve gizli montaj özelliği sayesinde mekanla bütünleşiyor. Çok daha az kirlenen ve kolay temizlenen, minimum 2,5 litre maksimum 4 litrede temizleme sağlanan bu ürün hijyen standartlarını da yükseltiyor.


Geri Dön