20 / 04 / 2024

Bien Seramik evdeki konforu otellere taşıyor!

Bien Seramik evdeki konforu otellere taşıyor!

Yenilikçi ve doğaya saygılı Bien Seramik birçok koleksiyonuyla, otellerde şık mekanlar yaratılmasına imkan sağlıyor. Şimdi oteller daha şık, daha hijyen ve farklı.



Seramik sektörünün önemli oyuncularından ve çevre dostu Bien Seramik, otellerin değişen konfor anlayışına en uygun çözümleri sunuyor. Yenilikçi ve dikkat çeken tasarımlarıyla Bien Seramik, turizm sektörünün öncelikli ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte ürün gamını geliştiriyor.


İş veya tatil amaçlı misafirlerin her türlü konforunu düşünen ama aynı zamanda şık bir görünüme sahip ürünler otellerde fark yaratmak isteyenler için tasarlandı. Ödüllü ürünlerin yer aldığı seriler son teknoloji kullanıldığı için aynı zamanda çevreyi koruyor.


Zeminden tavana, banyodan SPA’ya birçok yüzey ve mekanda kullanılmasına imkan tanıyan Bien Seramik ürün gamı inovasyonu işlevsellikle birleştiriyor.


Son dönemde tasarım ve kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Bien, trendleri yakından takip etmek isteyen oteller için vazgeçilmez bir yerde duruyor. Kolayca temizlenmesi, tasarruflu kullanımı, benzersiz tasarımı ile Bien konaklayanlara ev duygusu yaşatıyor.


Geri Dön