18 / 04 / 2024

Bien Seramik, sektörü Bien Dergi ile hareketlendirdi!

Bien Seramik, sektörü Bien Dergi ile hareketlendirdi!

Türkiye’de dijital teknolojinin öncülerinden Bien, son aylarda bayi açılışları, yurtdışı fuarları, usta seminerleri, bayi yurtdışı gezileri ve yenilenen “Bien Dergi” konsepti ile Türk seramik sektöründeki yerini sağlamlaştırdı



Sezona hareketli başlayan Bien, 2012’nin ortasında da açtığı yeni bayilikler ve hedef kitlesine yönelik yaptığı etkinlikler ile adından sıkça söz ettiriyor olacak.


Seramik sektöründeki büyümesini iddialı bir şekilde sürdürmeye devam eden Bien, bu amacıyla bayilerine ve satış noktalarına verdiği destekle sağlam ve güvenilir adımlarla ilerliyor. Bu doğrultuda ürünlerinin satışına ve marka bilinirliğine katkı sağlayacak çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. 


Son 3 yıl içinde 65 yeni bayiyle toplam bayi sayısı 115’ i aştı!


Bien’in genç ve dinamik tasarım ve ürün geliştirme kadrosuyla bayilerinin ve müşterilerinin istekleri doğrultusunda sunduğu yeni ürünler artık 115’ den fazla bayii ile Türkiye’nin dört bir yanında faaliyette bulunuyor.  En son geçtiğimiz aylarda Bursa Aktosunlar, Bolu Onurlu Yapı, Erdek Bilgi Yapı mağazalarını görkemli açılışlarla müşterilerinin hizmetine sundu. Bu açılışlara  protokol, yerel basın ve halk da büyük ilgi gösterdi. Yeni bayilikler oluşturarak satış gücünü geliştirmeyi hedefleyen Bien, müşteri taleplerine hızla ve etkinlikle cevap vermek için çalışmalarına  devam ediyor.  


35 ilde 4.500 ustayla buluştu


Bien, gerçekleştirdiği usta seminerleri ile 35 ilde toplam 4.500 ustayla teknik bilgi paylaşımı yaparak ürünlerini de tanıtma olanağı buldu. 2012 yılı programına aldığı usta seminerlerine tekrar başlayan Bien ilk olarak Zonguldak’ta ustalar ile bir araya geldi.  . Seminerlerde fabrikalar, üretim ve ürünler hakkında genel bilgiler verildi, yeni ürünlerle ilgili tanıtımlar yapıldı, ürün döşeme teknikleri anlatıldı. Haziran ayı son haftasında ise hız kesmeden devam edeceği usta seminerlerine Havza, Samsun ve Ordu’ da devam edecek Bien yetkilileri ustalara vermiş oldukları desteğin ve aldıkları olumlu geri dönüşlerin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. 


“Bien Haber Dergisi” yenilendi!


2008 yılında yayın hayatına başlayan Bien Haber kurumsal iletişim dergisinin, dergi içeriği tamamen yenilenerek hem mimar ve iç mimarlara hem sektöre hitap eden bir dergi haline geldi.  Dergi içeriğini her geçen gün daha da nitelikli hale getiren Bien, marka bilinirliğini ve usta-bayi iletişimini güçlendirmek ve katma değeri yüksek ürünlerine olan talebi arttırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. 


Yurtdışı fuarlarda Türkiye’yi başarıyla temsil ediyor


Bien ürün geliştirme ve tasarım ekibi, hem tasarımlarına yön vermek hem dünya trendlerini takip etmek için yurtiçi ve yurtdışı seramik ve yapı fuarlarını yakından takip ediyor. Bu fuarların bir kısmının katılımcısı bir kısmının ziyaretçisi olarak, yabancı tasarım firmalarıyla da ortak çalışmalarını devam ettiriyor. En son katıldığı Amerika Coverings ve Rusya Mosbuild fuarlarında da ülkemizi başarıyla temsil ederek ihracat gücünü arttıran Bien, portföyünü geliştirerek dünya seramik sektöründe de başarılı adımlarla ilerlemeye devam ediyor. 


Bien, sadece seramik sektöründeki trendleri değil, dünyada tüketicilerin tercihlerini de dikkate alarak ve çok daha global trendleri takip ederek, bunu ürünlerine yansıtmayı hedefliyor.


Geri Dön