24 / 04 / 2024

Bien Seramik UNICERA'ya yeniliklerle damgasını vuracak!

Bien Seramik UNICERA'ya yeniliklerle damgasını vuracak!

Kullandığı dijital teknolojiyle yer ve duvar karolarına yepyeni bir yorum getiren Bien Seramik, Seramik Sağlık Gereçleri ürünlerini ilk kez 14-18 Mart 2012 Unicera Fuarı'nda görücüye çıkartacak. Bien Seramik, mekanlara canlılık ve farklılık katarak moder



Türkiye ve ihracat yaptığı 42 ülkede seramik karo alanında başarılı bir ivme yakalayan Bien Seramik, yeni yatırımlarıyla ürün yelpazesini genişletiyor. Seramik Sağlık Gereçleri, Akrilik Küvet ve Banyo Mobilyaları sektörlerinde de “BİEN”  markası ile sektörü yenilikçi ürünlerle tanıştıracak olan Bien grubu ilk ürünlerini Unicera’da sergileyecek. Banyo grubu yatırımının ilk aşaması olan Seramik Sağlık Gereçleri Fabrikası, Ercan Şirketler Topluluğu bünyesindeki Bozüyük Seramik San Tic A.Ş.’nin 350.000m2 arazi üzerinde 20.000 m2 kapalı alanda en ileri teknolojiye sahip makine ve ekipman ile donattığı yeni yatırımının 2012 yılı ortasında üretime geçmesi planlanıyor.

Müşteri memnuniyetini ilke edinen genç ve yenilikçi yaklaşımı ile Bien, teknolojinin olanaklarını sonuna kadar kullanarak 2012 yılında da yaşam alanlarında birbirinden özgün ortamlar oluşturacak.

Dünyada kullanılan en son teknolojiyle gerçekleştirilecek olan Seramik Sağlık Gereçleri yatırımı için, robot üretim sağlayan makine parkuru tamamlanırken, deneme üretim için de son hazırlıklar yapılıyor. 

Yeni fabrikasında ürettiği son teknoloji seramik sağlık gereçlerini, ve mermer dokusundan, ahşapta yaşanmışlık hissini veren dokulara, klasik tasarımlardan minimalist tasarımlara, bu senenin doğal renklerinden, geometrik çini desenlerine kadar geniş bir yelpazede yer alan yeni yer ve duvar karosu koleksiyonlarını Mart ayında organize edilen İstanbul Uluslararası UNICERA Fuarı’nda sergileyerek pazarın ve ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Böylelikle, Bien Seramik kalitesi, banyolarda da Bien çizgisiyle uyumlu seramik sağlık ürünleri ile boy gösterecek.

Bien Seramik Genel Müdürü Metin Savcı bugüne kadar yer ve duvar karolarında büyük başarılara imza attıklarını ve yeni yatırımın da devreye girmesiyle çok daha geniş bir ürün gamıyla ürünlerin birbirini tamamlayacağını söyledi.

Bien Seramiğin yeni fabrikasında üreteceği iddialı tasarımların ilk örneği olan 30x60 Onix serisi, klasik dekorasyon anlayışı ile bire bir örtüşen bir seri olup, tarihi yaşatan dokusu ile Onix mermerinin ışıltısını yansıtıyor.

Antik çağ stilinin modern anlayışla harmanlanarak çok ince bir tasarım anlayışıyla sunulduğu bu seride geometrik formlar halinde üretilen dekorlar ise eski çağlardan günümüze gelen nostaljiyi bizlere yaşatıyor.


Geri Dön