24 / 04 / 2024

Bien sponsorluğunda Hülya Avşar'lı tenis rüzgarı!

Bien sponsorluğunda Hülya Avşar'lı tenis rüzgarı!

Dünyaca ödüllü tasarımları ile Türkiye’de birçok ilki gerçekleştiren Bien Seramik, 17- 29 Kasım 2014 tarihleri arasında 14. Kez düzenlenen Hülya Cup tenis turnuvasına sponsor oldu.



T.E.D Spor Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen turnuva, 29 Kasım’da gerçekleşen ödül töreniyle son buldu. Spora destek olmaya devam edeceğini açıklayan Bien, ödül töreninde Hülya Avşar’a sunduğu Bien tasarımı özel megafon ile dikkat çekti. Türkiye’de ilk kez Bien’in ürettiği megafon, Hülya Avşar tarafından çok beğenildi. Türk tenisine profesyonel ve başarılı tenisçiler yetiştirmenin amaçlandığı turnuvaya destek veren Bien, bundan sonraki dönemde de bu tür organizasyonların arkasında olacağını belirtti.


Binden Fazla Tenis Sever Hülyacup’ta Buluştu


Her sene daha fazla tenis severin ilgi gösterdiği HülyaCup’a, bu yıl binden fazla katılım gerçekleşti. Bien’in turnuvanın oynandığı kapalı tenis kortuna kurdukları tasarımsal ve özgün stant çalışmasıyla da yer aldığı organizasyonda, 800 tenisçi kıyasıya bir rekabet yaşadı. Bien, özellikle de doğadan ilham alarak tasarladıkları ürünleri, yine doğal maddeleri kullanarak tanıtmayı tercih etti. Kum, taş ve desenin uyumunu yansıtan stant, markanın ürünlerinin neden tasarım ödülleri aldığını kanıtlar nitelikteydi.



Geri Dön