25 / 04 / 2024

Bİ­EN, UNI­CE­RA­’ da dik­kat­le­ri üze­ri­ne çe­ke­cek!

Bİ­EN, UNI­CE­RA­’ da dik­kat­le­ri üze­ri­ne çe­ke­cek!

Ödül­lü ta­sa­rım­la­rı, çok özel ve sü­rek­li ye­ni­le­nen 800’ü aş­kın ürün yel­pa­ze­siy­le sek­tö­rün ön­cü­le­rin­den olan Bİ­EN, UNI­CE­RA­’ da bu yıl da dik­kat­le­ri üze­ri­ne çe­ke­cek.



24-28 Şu­bat 2015 ta­rih­le­ri ara­sın­da ger­çek­leş­ti­ri­len ulus­la­ra­ra­sı Se­ra­mik Ban­yo Mut­fak Fu­arı­’n­da Bİ­EN, en ye­ni ta­sa­rım­la­rı ve göz alı­cı ürün­le­riy­le fu­ar­da ye­ri­ni ala­cak ve far­kı­nı or­ta­ya ko­ya­cak.


Bu yıl 27’n­ci­si dü­zen­le­nen fu­ar­da Bİ­EN üre­ti­ci fir­ma ola­rak, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de fark­lı­lı­ğı­nı ser­gi­le­ye­cek ve fu­ar sü­re­sin­ce ge­niş ürün yel­pa­ze­si­ni zi­ya­ret­çi­le­ri­ne ta­nı­ta­cak. Üre­ti­mi Bi­le­cik Bo­zü­yü­k’­te bu­lu­nan fab­ri­ka­la­rın­da ya­pıl­mak­ta olan Bİ­EN ürün­le­ri, yur­ti­çin­de 120 ade­di aş­kın yet­ki­li sa­tı­cı­sı ve  3 bi­ni aş­kın sa­tış nok­ta­sıy­la pa­zar­da ye­ri­ni al­mak­ta­dır. Ay­rı­ca üre­ti­mi­nin yüz­de 30’u­nu yurt dı­şın­da 66 ül­ke­ye ih­raç et­mek­te­dir. Bİ­EN, 25 mil­yon m2 üre­ti­mi ile sek­tö­rün önem­li oyun­cu­la­rın­dan­dır.


Bİ­EN Sa­tış Grup Baş­ka­nı Me­tin Sav­cı “Mar­kay­la il­gi­li ge­rek yur­ti­çi, ge­rek yurt­dı­şı pa­zar­la­rı­nın ta­lep­le­ri­ni dik­ka­te alan üre­tim ya­pı­yo­ruz. Sa­tış ve pa­zar­la­ma po­li­ti­ka­la­rıy­la ye­ni­lik­çi, di­na­mik ve fark­lı ürün­le­ri pa­za­ra su­nu­yo­ruz. Her yıl ol­du­ğu gi­bi 2015 yılı ye­ni se­ri­le­ri­miz ilk de­fa bu fu­ar­da yet­ki­li sa­tı­cı­la­rı­mı­zın, sek­tör pro­fes­yo­nel­le­ri­nin ve ni­hai tü­ke­ti­ci­le­rin be­ğe­ni­le­ri­ne su­nu­la­cak. Yi­ne bu yıl ta­sar­la­nan tek­nik por­se­len ka­ro­la­rı­mız bu fu­ar­da yer ala­cak. Se­ra­mik sağ­lık ge­reç­le­rin­de 2015 yı­lın­da pa­za­ra sun­du­ğu­muz ürün­ler ile hij­ye­ne ağır­lık ve­ri­len ve ta­sa­rı­mı ile öne çı­ka­cak ürün­le­ri­mi­zi su­na­ca­ğız. Bİ­EN bu­gün sek­tö­rün önem­li mar­ka­la­rın­dan bi­ri ko­nu­mu­na gel­miş­tir, bun­da üre­tim, pa­zar­la­ma, sa­tış, ta­sa­rım, ar­ge gü­cü­mü­zün ve bi­ze des­tek ve­ren da­ğı­tım ka­na­lı­mı­zın önem­li pa­yı var­dı­r” di­yor

 

Bİ­EN’­İN YENİLİKÇİ TASARIMLARIYLA BİR ADIM ÖNE ÇI­KIN

 

Fra­me: Abar­tı­sız ve Fe­rah


Fra­me ile me­kan­lar­da çer­çe­ve mo­da­sı


Sa­lon­lar­da, ya­tak oda­la­rın­da, ka­fe­ler­de mat ve açık renk ton­la­rı­nı ter­cih eder­se­niz bu ko­lek­si­yon­la ken­di­ni­zi çok özel his­se­de­cek­si­niz... Bu se­ri­nin sa­de ve za­rif do­ku­nu­şu me­kan­la­ra saf­lı­ğı ve do­ğal­lı­ğı ge­ti­ri­yor. 21cmx63cm ebat­la­rın­dan olu­şan ko­lek­si­yon ken­din­den çer­çe­ve­li de­ko­fo­nu sa­ye­sin­de sa­de­li­ğe ön­ce­lik ve­ren­le­re fark­lı de­ko­ras­yon im­ka­nı su­nu­yor. Fra­me se­ri­siy­le ay­dın­lık, fe­rah ve abar­tı­sız or­tam­lar ya­rat­ma­nız ve mo­da­ya uy­ma­nız ar­tık müm­kün


Ho­mey: Hem do­ğal hem dik­kat çe­ki­ci


Ah­şa­bın sı­cak­lı­ğı se­ra­mik­te ye­ni­den can bul­du­… 


Ho­mey, ah­şap de­sen­le­ri ile siz­le­re do­ğal bir or­tam va­de­di­yor. Ko­lek­si­yon, de­ği­şik renk al­ter­na­tif­le­riy­le ya­ra­ta­ca­ğı­nız me­ka­na sı­ca­cık ve sa­mi­mi bir gö­rü­nüm ka­zan­dı­rı­yor. Se­ri, özel de­kor­la­rıy­la bir­lik­te kul­la­nıl­dı­ğın­da ya­şam alan­la­rı­na çok fark­lı gö­rü­nüm el­de et­me ola­na­ğı da su­nu­yor. Dik­kat çe­ken bu se­ri, do­ğal ve sı­cak gö­rü­nüm­lü me­kan­lar ya­rat­ma­nız için ide­al bir se­çim. Hu­zu­ru ve fe­rah­lı­ğı Ho­mey sa­ye­sin­de el­de ede­bi­lir ru­hu­nu­zu din­len­di­re­bi­lir­si­niz.


Ro­ma: İd­di­alı ve Gös­te­riş­li


An­tik dö­nem­den iz­ler


Ro­ma İm­pa­ra­tor­lu­ğu dö­ne­min­de yo­ğun ola­rak kul­la­nı­lan de­sen­ler­den esin­le­ne­rek ta­sar­la­nan se­ri rüs­tik me­kan­lar oluş­tur­mak is­te­yen­ler için al­ter­na­tif­ler su­nu­yor. 30cmx60cm du­var, 40cmx40cm yer ebat­la­rın­dan olu­şan se­ri­nin si­yah, kah­ve ve bo­ne renk se­çe­nek­le­ri mev­cut. Kla­sik tarz­da­ki bu se­ri, mer­mer­de­ki çiz­gi­le­rin do­ğal­lı­ğı­nı ve gü­nü­müz tek­no­lo­ji­si­ni bir ara­da su­nu­yor. İçi­ni ken­di zev­ki­ni­ze gö­re dö­şe­di­ği­niz ve ora­da bu­lun­du­ğu­nuz sü­re­ce o dö­ne­min ih­ti­şa­mı­nı hissetmeniz müm­kün.


Har­mony: Ka­riz­ma­tik 


Ger­çek bir Har­mony


Kes­kin geo­met­rik form­la­rı da­ire­sel ge­çiş­ler­le yu­mu­şa­tan ve hoş bir den­ge        ya­ka­la­yan Har­mony se­ri­si, zıt­lık­la­rın har­mo­ni­si ola­rak öne çı­kı­yor.

 

Bİ­EN STAN­DI Yİ­NE ÇOK ÖZEL


Bi­en, karo ve vit­ri­fi­ye ürün­le­ri­ni bu yıl­ki UNI­CE­RA Fu­arı­’n­da 3. Hol, 326 nu­ma­ra­lı stant­ta, beş gün bo­yun­ca yep­ye­ni sür­priz­ler­le ser­gi­le­ye­cek. 


Geri Dön