19 / 04 / 2024

Bien’in yeni sezon için tasarladığı koleksiyonları MosBuild Fuarı'nda görücüye çıktı!

Bien’in yeni sezon için tasarladığı koleksiyonları MosBuild Fuarı'nda görücüye çıktı!

Bien, 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova’ da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de, üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini tüm dünyaya sergiledi...



Bien, 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova’da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de, üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini tüm dünyaya sergiledi. 


Türkiye seramik sektöründe dijital teknolojinin öncülerinden Bien, yeni ürünlerini Rusya’nın başkenti Moskova’da görücüye çıkarttı. 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova ’da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de yerini alan Bien, yeni teknoloji ürünü koleksiyonlarından eşsiz örnekler sergiledi.


Yeni koleksiyonlarıyla, kendine özgü çizgisini Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarında sergileyen Bien, yeni teknolojilerle ürettiği yer, duvar karosu, porselen karo, teknik porselen ve vitrifiye ürünleriyle ziyaretçileri buluşturdu.


Bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı, “Moskova’daki fuar bizim için önemli. MosBuild Fuarı, BDT Ülkelerine açılmak adına önemli bir nitelik taşımaktadır. Bu sene de fuarda yerini alan en büyük firmalardan biriyiz. Bien olarak, yıllık 150 milyon m2’ye yakın malzemenin tüketildiği bu pazardan pay almaya çalışıyoruz. Bu nedenle MosBuild Fuarı, Rusya’nın yanı sıra bu coğrafyadaki ülkelere ulaşmak için de büyük basamak teşkil ediyor” dedi. Savcı, “Bien Seramik olarak sektörün trendlerini yakından  takip ediyoruz. Tüketici ve profesyonellere en iyi şekilde ürün sunabilmek için hem teknolojik hem de bu teknolojiyi tamamlayıcı yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Dünya trendleriyle Türkiye pazarının trendlerini harmanlayarak yeni ürünler geliştirdik ve fuarda da bunları en iyi şekilde sunmaya özen gösterdik” şeklinde konuştu.


Bien standı, fuarda yaklaşık 1.500 kişiyi ağırladı. Fuarda en çok ilgiyi yeni koleksiyonlardan Marrakech, Marmol, Wedding, Nube, Riga, Reale gibi ürünler gördü.  Vitrifiye ürünlerinden harmony, poros ve orion serileri beğeni topladı.


Geri Dön